Helaas, dit pand is verkocht

5531 AP Bladel

Brochure

Omschrijving

Een van de mooiste en grootste appartementen in appartementencomplex "de Smis "huisnummer 19.

Een van de mooiste en grootste appartementen in appartementencomplex "de Smis" is huisnummer 19 op de eerste woonlaag met het grootste in de zon gelegen terras van 52 m². Een 3 kamer appartement met woonkamer, slaapkamer en 2e slaap-/studeer-/hobbyruimte. Dit appartement heeft een fraai uitzicht op de gezellige winkelstraat van Bladel.

INRUIL EIGEN WONING OMGEVING BLADEL BESPREEKBAAR

Indeling appartement:
Entree: Vanuit de voordeur komt u in de entreehal welk breed is opgezet. Met toegang naar alle overige vertrekken. De gehele woonverdieping is afgewerkt met fraai grijs eiken laminaat. Meterkast met alle dienstleidingen.
Berging en parkeerplaats: In het souterrain bevindt zich de eigen berging en uw eigen parkeerplaats.
Toilet: Een ruim en mooi afgewerkte toiletruimte met hangend closet en fonteintje.
CV-ruimte: deze ruimte is geschikt als provisiekast, de cv-ketel hangt hier en er is de mogelijkheid om de wasmachine / droger te plaatsen.
Slaapkamer: Aan de binnenzijde van het appartementen complex bevindt zich de slaapkamer met tv-aansluiting en voldoende ruimte voor het plaatsen van kasten.
Badkamer: Rechtstreeks vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken. Deze is geheel betegeld en voorzien van een douche en vaste wastafel in een fraai meubel en de mogelijkheid tot opstelling wasmachine.
Slaapkamer/hobbyruimte: Met directe toegang naar de badkamer en voldoende groot voor studeerkamer of anderzins.
Woonkamer: Vanuit de entreehal bereikt u de woonkamer met voldoende raampartijen d.m.v. 4 openslaande deuren en Franse balkons. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de Sniederslaan.

Keuken: In de woonkamer is een mooie keuken gesitueerd, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en diverse onder- en bovenkasten. De keuken is uitgevoerd in wit hoogglans. Met rvs achterwand.

Algemeen:
• Centrale Entree: vanuit het Smidseind bereikt u de centrale entree van het complex met het trappenhuis, de centrale lift, de brievenbussen en beltableaus/videofoon.
• Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en eigen berging in het souterrain.
• Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
• Het appartementencomplex is goed toegankelijk doordat het beschikt over een centrale lift, zodat de appartementen ook voor mindervaliden en senioren goed toegankelijk zijn.
• Bijkomende kosten: naast de koopsom is de koper de servicekosten VvE en erfpacht verschuldigd. Met de servicekosten worden de kosten van centraal onderhoud gedekt.

De servicekosten houden o.a. in:
• Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst
• Opstal-, brand- en glasverzekering complex
• Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes
• Reservering groot onderhoud
• Maandelijks betaalt u ca. € 122,- servicekosten voor bewoning van het appartement.

Erfpacht is van toepassing:
• De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
• Maandelijks betaald u ca. € 367,- als erfpacht voor de grond. Deze kosten zijn voor de eigenaar tevens fiscaal aftrekbaar, dus de werkelijke netto kosten zijn (afhankelijk van uw belastingtarief) ca. € 255,-.
• De erfpacht is afkoopbaar vanaf 27-06-2021, vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij op ons kantoor.
• Lees u in op de voorwaarden van erfpacht welke hieronder staan vermeld.

ERFPACHT

• Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtcanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.

• Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.

• Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.

FINANCIERING VAN APPARTEMENTEN MET ERFPACHT
• Erfpacht heeft invloed op uw leencapaciteit, wij raden u dan ook aan om de voorwaarden hiervan te bespreken met uw hypotheekverstrekker. Bij een financieringsaanvraag voor een erfpachtrecht vragen banken om een erfpachtopinie. In de erfpachtopinie worden de geldende erfpachtvoorwaarden getoetst. Een ‘groene’ opinie betekent dat het erfpachtrecht financierbaar is. Bij een ‘oranje’ opinie is financiering lastig en bij een rode opinie financiert de bank niet. Alle appartementen in ‘De Smis’ zijn in het verleden getoetst op de erfpachtwaarden en hebben een ‘groene opinie’ gekregen, ze zijn dus GOED financierbaar!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!