Helaas, dit pand is verkocht

5531 AP Bladel

Brochure

Omschrijving

Ruim 3 kamer appartement in het centrum van Bladel.

Op prachtige locatie midden in het gezellige centrum van Bladel is dit mooie 3 kamer appartement met loggia te koop in het appartementencomplex “De Smis’.

INRUIL EIGEN WONING OMGEVING BLADEL BESPREEKBAAR

Indeling appartement:
Entree: vanuit de voordeur komt u in de entreehal welk breed is opgezet, ideaal dus voor uw boodschappen en eventueel rolstoelgebruikers.
Toilet: vanuit de hal kunt u naar een modern toilet met hangend closet en fonteintje.
Provisiekast: ook vanuit de hal kunt u naar de provisiekast waar ook de (nog vrijwel nieuwe) cv-ketel hangt.
2 Slaapkamers: beide slaapkamer zijn netjes afgewerkt met gestucte wanden en plafonds en met laminaat (van de huurder) op de vloer.
Badkamer: deze is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en vaste wastafel. Deze ruimte is ook voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger.
Woonkamer: De woonkamer heeft een mooie raampartij met uitzicht op de Victor de Bucklaan. Deze L-vormige kamer annex keuken heeft voldoende ruimte en is eveneens voorzien van gestucte wanden en plafonds en laminaat (van de huurder).
Keuken: de mooie keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur; combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en diverse onder- en bovenkasten. De keuken is uitgevoerd in lichte en neutrale opstelling.
Loggia: de loggia is vanuit de woonkamer te bereiken.

Algemeen:
- Centrale Entree: vanuit het Smidseind bereikt u de centrale entree van het complex met het trappenhuis, de centrale lift, de brievenbussen en beltableaus/videofoon.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en eigen berging in het souterrain.
- Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- Het appartementencomplex is goed toegankelijk doordat het beschikt over een centrale lift, zodat de appartementen ook voor mindervaliden en senioren goed toegankelijk zijn.
- Bijkomende kosten: naast de koopsom is de koper de servicekosten VvE en erfpacht verschuldigd. Met de servicekosten worden de kosten van centraal onderhoud gedekt.

De servicekosten houden o.a. in:
* Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst
* Opstal-, brand- en glasverzekering complex
* Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes
* Reservering groot onderhoud
* Maandelijks betaalt u ca. € 108,-

Erfpacht is van toepassing:
* De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
* Maandelijks betaald u ca. € 326,- als erfpacht voor de grond. Deze kosten zijn voor de eigenaar tevens fiscaal aftrekbaar, dus de werkelijke netto kosten zijn (afhankelijk van uw belastingtarief) ca. € 230,-.

ERFPACHT

Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtcanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.

Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.

Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!