Helaas, dit pand is verkocht

5531 MP Bladel

Brochure

Omschrijving

Luxe afgewerkt 2 kamer appartement tegen het centrum van Bladel in een rustige woonomgeving.

Dit 2 kamer appartement met een oppervlakte van 67 m² is afgewerkt met kwalitatief goede materialen en ligt tegen het centrum van Bladel in een rustige buurt met voldoende parkeergelegenheid.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex in het plan ‘Mastbos, wat op ca. 300 meter afstand van de markt/centrum van Bladel ligt. Op de 2e verdieping van dit complex ligt dit luxe afgewerkt en instapklare 2 kamer appartement.

Entree gebouw
Bij de entree van het gebouw bevinden zich het bellentableau, de videofooninstallatie en de opstelling van de brievenbussen. Vervolgens kom je in de centrale entree van het gebouw met een trapopgang naar de 1e en 2e verdieping. Ook is daar er bij de entree een algemene fietsenberging aanwezig en een gezamenlijke binnenplaats met o.a. een bergruimte voor de kliko’s.

2e verdieping:
Aangekomen op de 2e verdieping kun je via een galerij naar de toegangsdeur van het appartement. Via de toegangsdeur kom je in de hal, welke toegang geeft tot de toiletruimte, meterkast, bijkeuken, slaapkamer en woonkamer.

Toilet: deze ruimte is voorzien van een vrijhangend toilet, en fonteintje en er is mechanische ontluchting aanwezig.

Woonkamer (met aansluitend open keuken): de woonkamer is voorzien van een massieve eikenvloer, gestucte wanden en mooie openslaande Franse balkondeuren.

Keuken: de blikvanger van deze open keuken is de mooi geplaatste hoogglans keuken met erg veel werkruimte en voorzien van een grote bar. Er is een koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, rvs-afzuigkap, keramische kookplaat en oven meer dan voldoende kwaliteitsapparatuur aanwezig. Genoeg ingrediënten om een smakelijke maaltijd te bereiden.

Slaapkamer: de slaapkamer is royaal en is voorzien van stucwerk en heeft een directe toegang tot de badkamer. Ook hier is de vloer voorzien van massief eiken.

Badkamer: deze is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming, ruime inloopdouche, een hangend (hoogglans) badmeubel met 2 wasbakken. Er is mechanische afzuiging aanwezig.



Bijkeuken: naast de aansluiting voor wasmachine en droger, hangt hier de combiketel van het merk Ferroli uit 2009.

Kenmerken appartement:
• Gebouwd in 2009, dus nagenoeg nieuw.
• Totale inhoud ca. 180 m³.
• Woonoppervlakte 67 m²
• Volledige isolatie incl. dubbele beglazing. (energie label A)
• Hardhouten kozijnen.
• Alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk.
• Bijdrage VvE slechts € 74,- per maand.
• Gunstig gelegen t.o.v. centrum en alle voorzieningen.
• Meer dan voldoende parkeerplaatsen direct aan het appartement.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!