Helaas, dit pand is verkocht

5531 AP Bladel

Brochure

Omschrijving

Verrassend ruim en op moderne wijze afgewerkt appartement met loggia op de 1e verdieping van 'De Smis'.

Verrassend ruim en op moderne wijze afgewerkt appartement met loggia op de 1e verdieping. Het betreft een recent gebouwd appartementen complex.[2013]. Met liftinstallatie. Gunstig gelegen midden in het gezellige centrum van Bladel met alle voorzieningen op loopafstand.

INRUIL EIGEN WONING OMGEVING BLADEL BESPREEKBAAR

Indeling appartement:

Entreegang welke in volgorde toegang biedt tot de slaapkamer, badkamer, toiletruimte, berging met opstelling Cv en de woonkamer.

Entree: Entreegang met een gedeeltelijk betegelde toiletruimte, wandcloset en fonteintje. Cv. ruimte met opstelling c.v. installatie en mechanische ventilatie. Meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars.

Slaapkamer: voorzien van laminaat vloer, strak gestukte plafonds en wanden en voldoende lichtinval.

Badkamer: verbonden met de slaapkamer is deze geheel betegelde badkamer met inloop douche, wastafel, verwarming en voldoende opbergruimte. Tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Toilet: wederom volledig betegeld toiletruimte met hangend toilet, fonteintje en tevens mechanische afzuiging.

Berging: met Cv combi ketel (Remeha Aventa 2013)

Woonkamer: met keuken en uitzicht op de straat aan het Smidseind. De keuken is voorzien combi magnetron, glaskookplaat met afzuigkap, spoelbak, gaskookplaat koelkast en voldoende kastruimte.

Buitenruimtes: In de woonkamer bevindt zich ook de loggia van circa 6M². De loggia is een overdekte buitenruimte waar je prettig uit de wind en regen zit. Tevens is er aan de voorzijde van het appartement een terras van circa 20M².

Parkeerkelder: is makkelijk via lift of trap te bereiken waar u uw eigen parkeerplaats heeft. Middels een op afstand bediende roldeur de garage weer te verlaten. Hier is ook uw afsluitbare berging van circa 7M². Tevens een op tijdschakelaar ingesteld lichtpunt.

Kenmerken: bouwjaar 2013. Grootte 63 m² Bruto Vloer Oppervlakte. Het appartement is geïsoleerd volgens de nieuwste normen, dus lage energiekosten. Alle kozijnen in hardhout draai/kiep en in lichte kleurstelling afgewerkt. De keuken, toilet en badkamer worden mechanisch geventileerd. Kortom een keurig afgewerkt en instap klaar appartement gelegen in het centrum van Bladel. Ideaal voor zowel starters als senioren.

Algemeen:
• Centrale Entree: vanuit het Smidseind bereikt u de centrale entree van het complex met het trappenhuis, de centrale lift, de brievenbussen en beltableaus/videofoon.
• Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en eigen berging in het souterrain.
• Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
• Het appartementencomplex is goed toegankelijk doordat het beschikt over een centrale lift, zodat de appartementen ook voor mindervaliden en senioren goed toegankelijk zijn.
• Bijkomende kosten: naast de koopsom is de koper de servicekosten VvE en erfpacht verschuldigd. Met de servicekosten worden de kosten van centraal onderhoud gedekt.

De servicekosten houden o.a. in:
• Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst
• Opstal-, brand- en glasverzekering complex
• Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes
• Reservering groot onderhoud
• Maandelijks betaalt u ca. € 99,- servicekosten voor bewoning van het appartement.
Erfpacht is van toepassing:
• De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
• Maandelijks betaald u ca. € 298,- als erfpacht voor de grond. Deze kosten zijn voor de eigenaar tevens fiscaal aftrekbaar, dus de werkelijke netto kosten zijn (afhankelijk van uw belastingtarief) ca. € 208,-.
• De erfpacht is afkoopbaar vanaf 27-06-2021, vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij op ons kantoor.
• Lees u in op de voorwaarden van erfpacht welke hieronder staan vermeld.

ERFPACHT

• Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtcanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.

• Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.

• Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.

FINANCIERING VAN APPARTEMENTEN MET ERFPACHT
• Erfpacht heeft invloed op uw leencapaciteit, wij raden u dan ook aan om de voorwaarden hiervan te bespreken met uw hypotheekverstrekker. Bij een financieringsaanvraag voor een erfpachtrecht vragen banken om een erfpachtopinie. In de erfpachtopinie worden de geldende erfpachtvoorwaarden getoetst. Een ‘groene’ opinie betekent dat het erfpachtrecht financierbaar is. Bij een ‘oranje’ opinie is financiering lastig en bij een rode opinie financiert de bank niet. Alle appartementen in ‘De Smis’ zijn in het verleden getoetst op de erfpachtwaarden en hebben een ‘groene opinie’ gekregen, ze zijn dus GOED financierbaar!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!