Helaas, dit pand is verkocht

5531 BR Bladel

Omschrijving

Op een prachtige hoek aan de Sniederslaan gelegen, uniek appartement welke veel lichtinval geniet en met loggia en prominent uitzicht over de winkelstraat en het Gindrahuis.

Marktstaete 1 te Bladel
Indeling
Dit appartement bevindt zich op de 1e verdieping in complex Marktstaete.
Entree: u betreedt het appartement aan de binnenzijde van het complex. De entreehal is breed van opzet en zodoende ook prima toegankelijk met een rolstoel. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken binnen dit appartement. De volledige verdiepingsvloer is met laminaat in de kleurstelling ‘midden eiken’ afgewerkt. Een beeldtelefoon in de hal zorgt ervoor dat u weet wie u toelaat in het gebouw.
Woonkamer: dit appartement beschikt over een riante woonkamer met erg veel raampartijen en fraai balkon aan de voorzijde. De woonkamer beschikt over een aparte studeer-/hobbyhoek.
Keuken: de open keuken is luxe afgewerkt met een granieten werkblad en in een hoekopstelling geplaatst. Er is voldoende apparatuur met o.a. een 4 pits gaskookplaat (Siemens), koelkast (Bosch), combimagnetron (Whirlpool), afzuigkap (ITHO), vaatwasser (Bosch) en spoelbak. De keuken is afgewerkt in een tijdloze donkergrijze houtstructuur.
Loggia: vanuit de woonkamer bereikt u door middel van een schuifpui de loggia met een fraai uitzicht over het Gindrahuys en over de Sniederslaan. Op dit terras kunt u genieten van de mooie zomers dagen. De loggia geeft volop privacy en een leuk overzicht op de Sniederslaan en het winkelend publiek. Aan de zijde van het Gindrahuys is een 3-delige glazen schuifwand geplaatst.
Slaapkamer 1-2: het appartement beschikt over 2 praktische slaapkamers welke zich kenmerken door veel daglicht via dubbele openslaande deuren en Franse balkons.
Bergkast: een riante bergkast (meer een soort bijkeuken) waarin zich de aansluitingen voor de wasmachine, droger en de opstelling van de cv-ketel (Remeha Avanta) en mechanische afzuiging bevinden. Een mooie extra ruimte welke voldoende plaats biedt als opslagruimte.
Gastentoilet: voor uw gasten is er separaat een 2e toilet. Deze is halfhoog betegeld, heeft een hangend toilet en fonteintje.
Badkamer: Het appartement beschikt over een volledig betegelde badkamer in lichte en neutrale kleurstelling. In de badkamer bevinden zich een ligbad, douche, toilet en twee vaste wastafels.

Kenmerken:
• Appartement: 131 m2
• Oppervlakte buitenruimte: 10 m2
• De muren en plafonds zijn wit gespoten. De kamer- en de gangmuren zijn in 2017 voorzien van Spachtelputz
• Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in het souterrain.
• Cv- en warmwatervoorziening middels combiketel.
• Het appartement is optimaal geïsoleerd.
• Alle kozijnen zijn van hardhout en isolerende beglazing.
• Servicekosten: iedere bewoner van een appartement dient servicekosten te voldoen aan de Vereniging van Eigenaren (VvE). De servicekosten voor onder andere:
o Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst
o Opstal-, brand- en glasverzekering complex:
o Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud en liftonderhoud:
o Reservering groot onderhoud.
o Servicekosten ca. € 113,- per maand

Samengevat: het complex Marktstaete is op een toplocatie gelegen, enerzijds met veel rust aan het Gindrahuys en binnenplein, anderzijds midden in het centrum met alle voorzieningen op loopafstand.

Marktstaete: waar wonen genieten is…
Het project Marktstaete is ontwikkeld als een project waarin wonen, winkelen en uitgaan in één gebouw verenigd worden. Het wordt een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Een plek waar eten & drinken, werken en wonen op een gezellige manier samengaan. Een plek ook waar het veilig wonen is. Waar het, ondanks de ligging midden in het centrum, rustig wonen is vanwege de ligging van de dakterrassen aan de binnenzijde. Waar alle voorzieningen om de hoek liggen. Kortom, een plek waar wonen genieten wordt.
Voorzieningen
De gehele begane grondlaag van Marktstaete is gereserveerd voor winkels, horecazaken, kantoren en verschillende maatschappelijke diensten waaronder de bibliotheek. U vindt aan de Sniederslaan en aan de Beatrixlaan een entreepartij voor de woningen, ieder voorzien van een lift. Bovendien bevindt zich aan de Beatrixlaan de toegang tot de parkeergarage. De winkels en kantoren op de begane grond worden vanuit de Beatrixlaan bevoorraad via een overdekt laad-/losstation. Dat wordt speciaal zo gemaakt om overlast naar de bovengelegen woonverdiepingen te voorkomen.
Alle hoger gelegen verdiepingen zijn gereserveerd voor appartementen in vele verschillende typen. Een ding hebben ze allemaal gemeen. Het zijn stuk voor stuk luxe appartementen, voorzien van alle gemakken en een hoog afwerkingsniveau. Denk bijvoorbeeld eens aan de luxe keuken of het sanitair van Villeroy & Boch.
Eigen parkeerplaatsen
Elke woning beschikt over een vaste, eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De parkeergarage is te bereiken via de Beatrixlaan. Indien u wilt is het (beperkt) mogelijk een tweede parkeerplaats aan te schaffen. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor vaste parkeerders, die over een pasje beschikken. Dit zijn de bewoners en personeel van de op de begane grond gelegen winkels. Dit pasje opent de garagedeur als u met de auto aankomt. Vervolgens kunt u met de lift uw woning bereiken. Veilig wonen dus.
De parkeergarage heeft circa 164 plaatsen. Daarnaast vindt u hier de bergingen van de woningen en een afgesloten ruimte die bestemd is voor de afvalcontainers van (alleen) de woningen. Ook zijn in de parkeergarage oplaadpunten voor uw scootmobiel en uw elektrische fiets.
Vanuit de parkeergarage zijn de twee trappenhuizen met liften toegankelijk. Om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen, zijn er ook nog twee vluchttrappen aanwezig.

Veiligheid
Wonen in Marktstaete wordt ook echt ongestoord genieten, omdat er alles aan gedaan is om het complex veilig te maken. De parkeergarage, de entreepartijen en de dakterrassen die toegang bieden tot woningen, zijn alleen toegankelijk voor mensen die over een pasje beschikken. Vanuit uw appartement staat u middels een videofoonverbinding in contact met mensen die bij u aanbellen. U beslist wie u toegang geeft tot het ‘binnen gebied’. Met een fraai Sedumdak.
Bij het ontwerp is uitgebreid aandacht besteed aan de brandveiligheid, ook in de parkeergarage. Bovendien zijn de woningen zo ontworpen dat ze voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.
Kortom: houdt u van wonen in luxe en op een toplocatie? Dan bent u bij dit appartement aan het juiste adres! Een bezichtiging is zeker de moeite waard!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!