Helaas, dit pand is verkocht

5531 BR Bladel

Brochure

Omschrijving

Marktstaete: waar wonen genieten is ...

Het project Marktstaete is in 2011 ontwikkeld als een project waarin wonen, winkelen en uitgaan in één gebouw verenigd worden. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Een plek waar eten & drinken, werken en wonen op een gezellige manier samengaan. Een plek ook, waar het veilig wonen is. Waar het, ondanks de ligging midden in het centrum, rustig wonen is, mede vanwege de ligging van de dakterrassen aan de binnenzijde. Een locatie waar alle voorzieningen om de hoek liggen. Waar ook zorgverlening mogelijk is. Kortom, een plek waar wonen genieten is.

Voorzieningen: de gehele begane grondlaag van Marktstaete is gereserveerd voor winkels, horecazaken, kantoren, en verschillende maatschappelijke diensten waaronder de bibliotheek. U vindt aan de Sniederslaan en aan de Beatrixlaan een entreepartij voor de woningen, ieder voorzien van een lift. Bovendien bevindt zich aan de Beatrixlaan de toegang tot de parkeergarage. De winkels en kantoren op de begane grond worden vanuit de Beatrixlaan bevoorraad via een overdekt laad-losstation. Dat is speciaal zo gemaakt om overlast naar de bovengelegen woningverdiepingen te voorkomen.

Eigen parkeerplaatsen: elke woning beschikt over een vaste, eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De parkeergarage is te bereiken via de Beatrixlaan. Indien u wilt is het (zo lang de voorraad strekt) mogelijk een tweede parkeerplaats te huren/kopen. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor vaste parkeerders, die over een pasje beschikken. Dit pasje opent de garagedeur als u met de auto aankomt.

Berging: ook bevinden zich hier de bergingen van de woningen en een afgesloten ruimte die bestemd is voor de afvalcontainers van (alleen) de woningen. Ook zijn in de parkeergarage opstelplaatsen en oplaadpunten voor uw scootmobiel e/o uw elektrische fiets. Vanuit de parkeergarage zijn de twee trappenhuizen met liften toegankelijk. Om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen, zijn er ook nog twee vluchttrappen aanwezig.

Veiligheid Wonen: in Marktstaete is er alles aan gedaan om het complex veilig te maken. De parkeergarage, de entreepartijen en de dakterrassen die toegang bieden tot de woningen, zijn alleen toegankelijk voor mensen die over een pasje beschikken. Vanuit uw appartement staat u middels een videofoon-verbinding in contact met mensen die bij u aanbellen. U beslist wie u toegang geeft tot het ‘binnen gebied’. Bij het ontwerp is uitgebreid aandacht besteed aan de brandveiligheid, ook in de parkeergarage. Bovendien zijn de woningen zo ontworpen dat ze zo goed mogelijk voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Marktstaete 51 te Bladel
Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping in het complex. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot alle ruimtes van dit appartement op deze verdieping t.w.;
- Meterkast: 10 groepen
- Toilet: hangend toilet, volledig betegeld, fonteintje, mechanische ontluchting.
- Technische ruimte: hier bevindt zich de aansluiting voor wasmachine, condens droger, cv-ketel (Nefit 2017), WTW-unit, installatie vloerverwarming en opbergruimte. De vloer is voorzien van tegels.
- Badkamer: een mooie ruimte die volledig betegeld is. Een royale inloopdouche met glazen wand, een badkuip, designradiator en een brede wastafel zijn aanwezig.
- Slaapkamer 1: een royale slaapkamer met inbouwkast (ter overname) met veel lichtinval. Deze slaapkamer bevindt zich aan de binnenzijde van het complex, dus een rustige slaapomgeving.
- Slaapkamer 2: een kleinere ruimte die gebruikt kan worden als logeerkamer, werkkamer of dergelijke. Ook deze ligt aan de binnenzijde.
- Woonkamer/keuken: aan de voorzijde (kant Sniederslaan) zijn 4 hoge dubbele openslaande ramen met ‘frans balkon’ aanwezig.
- Deze zorgen voor erg veel daglicht in de woning. Alle ramen zijn aan de buitenzijde voorzien van elektrische zonwering. Op de vloer ligt laminaat, welke doorgetrokken is over de hele verdieping, met in de woonkamer vloerverwarming. De hoekkeuken is voorzien van vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over Bladel.

Deze maisonnette heeft een 2e verdieping waar zich de volgende ruimtes bevinden:
- Toilet: hangend toilet, volledig betegeld.
- Op deze verdieping is er de mogelijkheid om een douche te realiseren.
- Tuinkamer: een kamer met een dubbele openslaande deur naar het dakterras aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde, wat zorgt voor veel lichtinval. Ook op deze verdieping ligt doorlopend laminaat. Tevens is een extra verdieping aangebracht voor het opbergen van spulletjes. Deze ruimte is voorzien van een wastafel.
- Slaapkamer 3: er is een ruimte aanwezig onder het dakschuinte die gebruikt kan worden als bergruimte, extra logeerkamer of dergelijke.
- Dakterras: een werkelijk prachtig dakterras waar het goed toeven is gedurende de mooie dagen. Hier kan met meerdere mensen gezeten worden en een flinke tuintafel met stoelen c.q. lounge set is hier makkelijk te plaatsen.
- Berging: vanuit het dakterras is er toegang tot een extra buiten bergruimte

Kelder:
- In de kelder heeft u een eigen parkeerplaats.
- In de kelder is tevens een eigen berging beschikbaar.

Kenmerken:
- Bouwjaar 2011.
- Oppervlakte appartement: 131 m²
- Oppervlakte buitenruimte: 31 m²
- De gestucte muren en plafonds van het appartement zijn netjes en in lichte kleurstelling afgewerkt.
- De vloeren zijn voorzien van keurige laminaat die in het hele appartement doorgelegd is.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging (ca. 6 m2).
- Cv- en warmwatervoorziening middels combiketel.
- Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en voldoende elektra-aansluitingen.
- De bewoner van een appartement dient rekening te houden met servicekosten voor het appartement (€ 138,-) en parkeergarage (€ 18,-). De servicekosten zijn o.a. voor de gezamenlijke huisvuil ophaaldienst, opstal-, brand- en glasverzekering, schoonmaak en klein onderhoud, tuinonderhoud, liftonderhoud en reservering groot onderhoud.

Ter overname
Op dit moment is het appartement verhuurd. De volgende zaken zijn door huurder (in 2016) aangebracht en ter overname voor de koper:
- Garderobekast met schuifdeuren (slaapkamer 1).
- Opbouwkast combioven en stoomoven (keuken).
- Boekekast en dressoir (tuinkamer).
- Plantenbakken (dakterras).
- Plissé gordijnen op alle ramen en overgordijnen slaapkamer.
- Werkblad en bovenkasten (technische ruimte).
- Badkamerkast met verlichting (badkamer).

Kortom: houdt u van wonen in luxe, veiligheid en op een toplocatie? Dan bent u bij dit appartement aan het juiste adres! Een bezichtiging is zeker de moeite waard!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!