Helaas, dit pand is verkocht

5531 AP Bladel

Brochure

Omschrijving

Zeer mooi appartement op de 2e verdieping op een prima locatie in Bladel.

Zeer mooi appartement op de 2e verdieping op een prima locatie in Bladel dichtbij alle voorzieningen. Dit appartement maakt onderdeel uit van een gebouw van 6 appartementen; de Smis II genaamd. Dit gebouw is in 2013 gebouwd met de modernste materialen en verkeert in een zeer goede staat. Parkeren kan in de garage onder het naastgelegen gebouw. De auto en fiets kunnen hier droog en veilig gestald worden. De winkels en horecavoorzieningen zijn op loopstand van het appartement.

Let op!
Dit appartement wordt in verhuurde staat verkocht, dus als beleggingsobject, niet om zelf te wonen!!

Begane grond,
Afgesloten centrale entree met tegelvloer, brievenbussen, bellentableau met video-installatie en toegang tot het trappenhuis en liftinstallatie met toegang tot de appartementen.

Indeling appartement,
Entreegang welke toegang biedt tot de woonkamer, berging met CV installatie, toiletruimte (wandcloset, fonteintje, mechanische ontluchting), meterkast (4 groepen) en de slaap- en badkamer.
Woonkamer, verrassend ruim met voldoende lichtinval en toegang tot de loggia. De woonkamer heeft een fraai groen uitzicht op een achter gelegen park.

Open keuken, met een moderne keukeninrichting als wandopstelling met een gas kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. Voldoende boven en onderkasten.

Berging met de mogelijkheid voor het plaatsen van de wasmachine en droger. Hier hangt ook de cv-ketel Remeha Atlanta van 2013.

Grote slaapkamer (18 m²) met voldoende wandruimte voor het plaatsen van kasten.

Aansluitende volledig betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en natuurlijke ventilatie.

In het naastgelegen gebouw
Parkeerkelder, waar u uw eigen parkeerplaats heeft. Middels een op afstand bediende roldeur is er toegang tot de garage. Hier is ook uw berging.

Informatie:
• Aanvaarding in overleg.
• Oppervlakte ca. 55 m².
• Kosten erfpacht: € 397,14 /maand
• Servicekosten VvE: € 292,31 /maand

Erfpacht is van toepassing:
- De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
- Maandelijks betaald u ca. € 397,14,- als erfpacht voor de grond.
- De erfpacht is afkoopbaar , vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij op ons kantoor.
- Lees u in op de voorwaarden van erfpacht welke hieronder staan vermeld.

ERFPACHT
Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtcanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.

Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.

Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.

FINANCIERING VAN APPARTEMENTEN MET ERFPACHT
Erfpacht heeft invloed op uw leencapaciteit, wij raden u dan ook aan om de voorwaarden hiervan te bespreken met uw hypotheekverstrekker. Bij een financieringsaanvraag voor een erfpachtrecht vragen banken om een erfpachtopinie. In de erfpachtopinie worden de geldende erfpachtvoorwaarden getoetst. Een ‘groene’ opinie betekent dat het erfpachtrecht financierbaar is. Bij een ‘oranje’ opinie is financiering lastig en bij een rode opinie financiert de bank niet. Alle appartementen in ‘De Smis’ zijn in het verleden getoetst op de erfpachtwaarden en hebben een ‘groene opinie’ gekregen, ze zijn dus GOED financierbaar!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!