Helaas, dit pand is verkocht

6441 AT Brunssum

Brochure

Omschrijving

Op toplocatie gelegen appartement op de begane grond met eigen parkeerplaats in souterrain. Ook ideaal als beleggingsobject.

INDELING:

ALGEMEEN: Entree, hal, trappenhuizen, brievenbussen, video intercom, personenliftinstallatie, buitenplaats en achteringang.

APPARTEMENT: Entree, gang, meterkast met 5 groepen en aardlekschakelaar, ruime berging met c.v. ketel, ouderslaapkamer, gastentoilet met fonteintje, badkamer voorzien van ligbad en vaste wastafel, wasmachine- en drogeraansluiting, woonkamer met open keuken met div apparatuur, eigen terras, extra 2e logeerkamer.

SOUTERRAIN: Eigen afgesloten parkeerplaats.

Het appartement heeft een schitterend uitzicht op het vijverpark en is gelegen in het directe centrum. Goede onderhoudstoestand, instapklaar. Alle vloerbedekking en gordijnen behoren bij de koop. Het appartement maakt deel uit van de ‘Parkflat’ gelegen in het centrum van Brunssum tegenover het Gemeentehuis en het ‘Vijverpark’. Nagenoeg alle voorzieningen, o.a. overdekt winkelcentrum ‘de Parel’, bevinden zich rondom de flat op korte loopafstand. De Parkflat wordt hoofdzakelijk bewoond door ouderen. 'Parkflat', vijf etages, heeft op elke etage 3 in oppervlakte verschillende types appartementen van ongeveer: 70 m2, 82 m2 en 100 m2. Nummer 56 behoort tot de middelgrote, +/- 82 m2 excl. terras, en bevindt zich in het midden op de begane grond, heeft een terras van +/- 6m2 met privacy door brede groenvoorziening. Er is een eigen parkeerplaats in de gezamenlijke afgesloten garage die intern via de kelder, met lift of de trap, is te bereiken. Door een achterliggende afgesloten binnenplaats is de flat voor onbevoegden niet toegankelijk. Het appartement bevindt zich in zeer goede staat van onderhoud. De onderstaande afmetingen zijn bij benadering:

hal/ inkom: 1.90 x 1.80, woonkamer: 4.70 x 6.30, open keuken: 2.40 x 4.00, hal intern: 3,8 m2, slaapkamer 1: 4.70 x 3.20, slaapkamer 2: 2.50 x 3.00, badkamer met ligbad + wastafel: 2.15 x 2.70, WC: 1.40 x 0.95, inpandige berging: 3.75 x 1.4, afgesloten terras: +/- 6 m2. In het souterrain is een eigen afgesloten parkeerplaats voor uw auto. WOZ waarde van het appartement was op 1-1-2016 € 150.000,-- euro. Nu zeer scherpe koopprijs € 149.000,-- KK. Servicekosten bedragen maandelijks € 190,- euro. Aanvaarding kan terstond. Ook ideaal als beleggingsobject. Rendement bij verhuur bedraagt circa 6%. Wij kunnen eventueel de verhuur voor U verzorgen. Belegging zonder problemen. Maak snel met ons een afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!