Helaas, dit pand is verkocht

5551 AX Valkenswaard

Brochure

Omschrijving

Verrassend ruim en modern afgewerkt appartement met balkon op de 2de verdieping gelegen in het appartementencomplex aan de Bergstraat 48 te Valkenswaard.

Verrassend ruim en modern afgewerkt appartement met balkon op de 2de verdieping gelegen in het appartementencomplex aan de Bergstraat 48 te Valkenswaard.

Hal/entree met meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar), CV kast (Nefit proline HRC) en toegang tot de slaapkamer, woonkamer en keuken.

De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, een balkon een dubbele dakkapel en openslaande tuindeuren naar het balkon.

De open keuken is voorzien van RVS spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Slaapkamer met balkon. Een separate kastruimte met hierin de WTW-unit en de aansluitingen wasmachine en droger. Badkamer met toilet, vaste wastafel en douchecabine. Verder is er mechanische en natuurlijke ventilatie.

Algemeen:

• Centrale Entree: vanuit de centrale entree van het complex met het trappenhuis, de centrale lift en beltableaus/videofoon.
• Het appartement beschikt over een gecombineerde berging op de begane grond.
• Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
• Het appartementencomplex is goed toegankelijk doordat het beschikt over een centrale lift, zodat de appartementen ook voor mindervaliden en senioren goed toegankelijk zijn.
• Bijkomende kosten: naast de koopsom is de koper de servicekosten VvE en erfpacht verschuldigd. Met de servicekosten worden de kosten van centraal onderhoud gedekt.

De servicekosten houden o.a. in:

• Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst
• Opstal-, brand- en glasverzekering complex
• Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes
• Reservering groot onderhoud
• Maandelijks betaalt u ca. € 120,- servicekosten voor bewoning van het appartement.

Erfpacht is van toepassing:

• De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
• Maandelijks betaald u ca. € 279,- als erfpacht voor de grond. Deze kosten zijn voor de eigenaar tevens fiscaal aftrekbaar, dus de werkelijke netto kosten zijn (afhankelijk van uw belastingtarief) ca. € 190,-.
• Lees u in op de voorwaarden van erfpacht welke hieronder staan vermeld.

ERFPACHT:

• Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtcanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.
• Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.
• Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!