Helaas, dit pand is verkocht

5531 PP Bladel

Brochure

Omschrijving

Makkelijk bereikbare bedrijfshal met bovenverdieping gelegen op industrieterrein De Sleutel te Bladel.

Fabrieksweg 3a te Bladel
Algemeen
Deze bedrijfshal met bovenverdieping ligt op industrieterrein De Sleutel In Bladel. De locatie is makkelijk bereikbaar en in drie afzonderlijke delen opgesplitst. Naast een volledig uitgerust kantoor op de 1e verdieping is er op de benedenverdieping een salon/praktijkruimte en een hal voor opslag van materialen c.q. werkplaats. De onderverdeling is netjes gemaakt, waardoor de scheiding van de diverse ruimtes optimaal is.

Begane grond

Via een loopdeur kom je binnen in een centrale gang. Deze is netjes voorzien van stucwerk wanden en een tegelvloer. Vanuit deze gang kun je via een stalen trap naar de 1e verdieping of rechtdoor naar de praktijkruimte/salon.
De bedrijfshal is bereikbaar via een op afstand bedienbare elektrische roldeur.

Praktijkruimte/salon: de salon bestaat uit twee gedeelten. Je komt binnen in een wachtruimte, waar tevens een toilet beschikbaar is. Achter de wachtruimte is de behandelkamer. Op de vloer ligt een nette tegel, de wanden zijn netjes afgewerkt met gedeeltelijk vliesbehang, gedeeltelijk stucwerk. Een net systeemplafond maakt de afwerking compleet. In de salon is verwarming (via cv-ketel) en een keukenblok met warm en koud stromend water aanwezig.

Bedrijfshal: de bedrijfshal is toegankelijk via de overheaddeur en is verder afgewerkt met betonnen wanden, een betonnen plafond en betonnen vloer. De meterkast is modern en uitgebreid en krachtstroom is beschikbaar. Tevens zijn er voldoende stopcontacten aanwezig. De brandblusslang hangt direct bij de ingang en blijft bij verkoop achter. Aan de voorzijde van de hal is er een forse raampartij. Verder is deze hal door de nieuwe eigenaar naar eigen behoefte in te richten.

1e verdieping
Via de eerdergenoemde vaste stalen trap kom je op de 1e verdieping. Deze verdieping is momenteel volledig ingericht als kantoor en bestaat uit diverse ruimtes. Het plafond is afgewerkt met een systeemplafond. In de ruimte is airco (ter overname) beschikbaar. De afwerkingen van wanden zijn netjes.

Bij binnenkomst kom je in een grote ruimte waar momenteel een kantoortuin gemaakt is. Aan de achterkant, achter een flexibel afscheiding, is een volledige keuken met keukenblok met de standaard benodigde voorzieningen ingericht. In dit gedeelte ligt een tegelvloer. Aan de voorzijde is een royale raampartij aanwezig waardoor er voldoende daglicht binnen komt.
Daarnaast zijn er twee aparte kamers die gebruikte kunnen worden als separaat kantoor, spreekkamer of wellicht showroom.
Verder is er een ‘badkamer’ aanwezig en achter deze ruimte is een aparte bergruimte waar ook de cv-ketel uit 2018 hangt. (Remeha Avanta)

Kenmerken:
 Twee volledige verdiepingen.
 Verschillende ruimtes zijn separaat van elkaar te bereiken.
 Bovenruimte volledig ingericht als kantoor.
 Beneden een nette salon/praktijkruimte beschikbaar.
 Bovenruimte is verhuurd tot 2022 met een geïndexeerde huurprijs.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!