Helaas, dit pand is verkocht

5531 PP Bladel

Brochure

Omschrijving

Moderne en ruime fabriekshal gelegen op industrieterrein 'De Sleutel' te Bladel.

Deze moderne en royaal opgezette fabriekshal ligt in een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein ‘De Sleutel’. Het gebouw omvat 277 m² vloeroppervlakte, verdeeld over een benedenverdieping (145 m²) en een bovenverdieping (131 m²). Hier zijn bedrijfsactiviteiten tot categorie 3.2 toegestaan.

Opm.: voor de geïnteresseerde koper c.q. een belegger is er de mogelijkheid om te kopen, waarbij de verkopers het eerste jaar het object (gedeeltelijk) terug huren.

Begane grond
Via een loopdeur kom je in de entree van dit gebouw. In deze entree bevindt zich de meterkast met 10 groepen en krachtstroom. Vanuit de entree heb je toegang tot het kantoor en de bovenverdieping en het atelier/werkplaats op de begane grond.
De benedenverdieping heeft een betonvloer. In het kantoor en de achterliggende kantoortuin is vloerbedekking en een systeemplafond aanwezig. In de kantoortuin (hier is natuurlijk ook werkplaats, atelier e.d. van te maken) is eveneens een pantry met keukenblok beschikbaar en een separaat volledig betegeld toilet met fonteintje. Het kantoor en de kantoortuin worden door een, grotendeels, glazen wand gescheiden. De kantoortuin heeft veel daglicht door de raampartij aan de voorzijde.
Het atelier/werkplaats is naar eigen inzicht in te delen. De werkplaatsen tegen de wand zijn ter overname en er is tegen de buitenwand voldoende bergruimte beschikbaar. Achterin deze ruimte is een bergruimte aanwezig welke momenteel gebruikt wordt voor opslag van kleine materialen en de server.
Iedere ruimte beneden is met een aparte thermostaat te verwarmen en hebben royale plafondradiatoren die iedere ruimte afzonderlijk op de gewenste temperatuur kan brengen.

1e verdieping
Aan de linkerkant van het gebouw is een overheaddeur beschikbaar. Daarachter is de trapopgang naar de 1e verdieping d.m.v. een stalen trap. Het trappengat is netjes afgewerkt met hekwerk, waarbij het voorste gedeelte eenvoudig te verwijderen is, zodat goederen met een heftruck op de betonnen verdiepingsvloer gezet kunnen worden.
Zoals gezegd bestaat deze verdieping uit een betonnen verdiepingsvloer, een dak van damwandprofiel platen en stenen wanden. Op deze verdieping hangt de cv-ketel (ATAG A 32C van 2007). Deze verdieping bevat geen enkele tussenmuur c.q. spantpoten zodat die optimaal ingericht c.q. verdeeld kan worden door de nieuwe eigenaar. Aan de voorzijde zorgt een raampartij voor meer dan voldoende daglicht.

Buitengebeuren
Voor de deur zijn twee eigen parkeerplaatsen (eigen grond beschikbaar). In de directe omgeving is voldoende parkeerruimte.

Kenmerken:
- Royale modern gebouw op een rustige locatie.
- Bovenverdieping zonder beperkingen van tussenwanden of spantpoten.
- Laden en lossen met een heftruck naar 1e verdieping mogelijk.
- Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar die zich op eigen grond bevinden.
- Het is mogelijk dit gebouw in meerdere delen op te splitsen, dus met meerdere partijen te gebruiken.
- Bedrijfsactiviteiten met categorie 3.2 mogelijk.
- Glasvezel is in de meterkast aanwezig (nog niet aangesloten).
- Alle binnen meubilair is ter overname.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!