Helaas, dit pand is verkocht

5531 PP Bladel

Brochure

Omschrijving

Deze moderne en royaal opgezette fabriekshal ligt in een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein ‘De Sleutel’.

Deze moderne en royaal opgezette fabriekshal ligt in een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein ‘De Sleutel’. Het gebouw omvat ca. 270 m² vloeroppervlakte, verdeeld over een benedenverdieping (145 m²) en een bovenverdieping (125 m²). Hier zijn bedrijfsactiviteiten tot categorie 3.2 toegestaan.

Bent u belegger en op zoek naar een mooi bedrijfsgebouw dan is met beperkte middelen hier een mooie locatie beschikbaar. Het bruto rendement van ca. 6% is hier mogelijk.

Begane grond
De begane grond is verdeeld in twee gedeelten. Via de toegangsdeur kom je in een gedeelte wat als showroom benoemd kan worden. In deze showroom is tevens een toilet aanwezig en de meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar en krachtstroom). Vervolgens loop je door naar een royale L-vormige hal waarvan het eerste gedeelte achter de overheaddeur een hoogte heeft van 7 meter. In de hal is de trapopgang naar de 1e verdieping aanwezig. De toegang is mogelijk via een loopdeur en een grote automatisch bedienbare overheaddeur.

1e verdieping
Via de stalen vaste trap kom je in een soort van ‘hal’ van de 1e verdieping. Vanuit deze hal loop je door naar een ruim kantoorgedeelte aan de voorzijde. Hier is een volledige keuken aanwezig als soort van pantry. De flinke glaspartij zorgt voor veel daglicht.
Aan de andere kant kun je vanuit de hal naar een technische ruimte (cv-ketel Nefit Topline 2007?). Daarnaast is een douchvoorziening waar personeelsleden zich op kunnen frissen. Daarachter zijn twee afzonderlijke ruimtes beschikbaar. In een van de ruimtes zijn deuren gemaakt zodat er met een heftruck geladen kan worden voor de 1e verdieping. Deze verdieping is gedeeltelijk gemaakt van beton en gedeeltelijk van hout, waar wel rekening gehouden is met voldoende belastbaarheid.
Zowel boven als beneden is het mogelijk om naar eigen keuze tussenwanden te plaatsen, waardoor compartimentering naar keuze van de koper mogelijk is.

Buitengebeuren
Aan de zijkant van dit gebouw zijn twee eigen parkeerplaatsen in eigendom beschikbaar. In de directe omgeving is voldoende parkeerruimte.

Kenmerken:
- Royale modern gebouw op een rustige locatie.
- Beneden- en bovenverdieping zijn naar eigen keuze in te delen.
- Laden en lossen met een heftruck naar 1e verdieping mogelijk.
- Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar die zich op eigen grond bevinden.
- Bedrijfsactiviteiten met categorie 3.2 mogelijk.
- Vrije inrijhoogte 4 meter
- Klasse 2 alarmsysteem met camerabewaking
- Een gedeelte van de verdiepingsvloer is van hout, welke een vloerbelasting heeft van 500 kg/m2.
- Glasvezel is in de meterkast aanwezig (nog niet aangesloten).


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!