Helaas, dit pand is verkocht

5095 AD Hooge Mierde

Brochure

Omschrijving

Bedrijfshal van ca. 760 en kantoorruimte van ca. 95 m² op een perceel van ca. 1770 m² onder te verdelen in 4 afzonderlijke ruimten.


De bedrijfshal is ca. 850 m² groot en is op te delen in 4 separate gedeelten. Deze ruimtes zijn afzonderlijk te gebruiken, maar kunnen ook gebruikt worden als een gecompartimenteerd gebouw met onderlinge toegangsdeuren. De oppervlakte van het perceel is 1769 m², dus veel buitenruimte. De bereikbaarheid vanuit Tilburg c.q. Eindhoven-Antwerpen is goed.
Dit pand is voor diverse doeleinden te gebruiken voor bedrijven met een milieu categorie tot 3.1. Het gebouw ligt op een kleinschalig industrieterrein.

Kantoorruimte: ca. 97 m²
Aan de voorzijde van het pand zit over de gehele breedte het kantoorgedeelte. Via de entree kom je bij de receptie/kantoren. De kantoorruimte is onderverdeeld in 2 royale kantoren, cv-ruimte, kast, sanitaire ruimte (met douche) en kantine met keukenopstelling.

Hal 1: ca. 282 m²
In deze hal zit een uitbouw van het kantoor en een flinke berging. Er zijn een drietal overheaddeuren aanwezig en de lichtstraat zorgt voor voldoende lichtinval. Deze ruimte is goed te gebruiken voor opslag of als werkplaats.

Hal 2: ca. 252 m²
Het daar achter gelegen gedeelte is eveneens te gebruiken als magazijn voor algemene opslag of werkplaats. Hier is één elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig. Een gedeelte van deze hal is afgezonderd en te gebruiken als toonzaal of anderszins.

Hal 3: ca. 217 m²
Tenslotte komen we in het achterste gedeelte met 3 overheaddeuren waarvan 1 aan de achterzijde. Hier zijn 2 deuren elektrisch bedienbaar.

Kenmerken
• Het terrein rondom het gebouw is grotendeels beklinkerd.
• De toegang voor iedere afzonderlijke ruimte is door de 6 overheaddeuren bijzonder goed bereikbaar voor laden en lossen.
• De parkeermogelijkheden aan de voorkant voor personeel en bezoekers zijn royaal.
• Krachtstroom aanwezig.
• Terrein is goed omheind.
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!