Helaas, dit pand is verkocht

5541 RL Reusel

Brochure

Omschrijving

Comfortabele vrijstaande villa met bedrijfsruimte, garage en carport op ruim perceel, aan de rand van de gemeente Reusel gelegen.

Algemeen
Dit object bestaat uit:
1. Een riante villa van maar liefst 795 m³ op een perceel van ca. 1400 m²
2. Bedrijfshal van ca. 300 m²
3. Kantoorruimte van ca. 90 m²
4. Buiten terrein van ca. 475 m²

Optioneel
5. Het is mogelijk om een 2e bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 370m² en ca. 90 m² kantoorruimte bij te kopen tegen een meerprijs.
6. Inruil eigen woning bespreekbaar.

Bedrijfsgebouw
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een bedrijfshal van ca. 300 m² en 90 m² kantoorruimte. De kantoorruimte is verdeeld ov er de begane grond en 1e verdieping en bevat meerdere afzonderlijke ruimtes waardoor kantoorruimte, spreekkamers, showroom te creëren zijn.
Het kantoorgedeelte is opgetrokken uit stenen spouwmuren die volledig voorzien zijn van isolatie. Ook de wanden en vloeren zijn volledig geïsoleerd.
De bedrijfshal is door de koper naar eigen inzicht verder onder te verdelen. Er zijn geen belemmeringen van dragende muren, spanten e.d. op de vloerruimte. De hal is opgetrokken vanuit een opstand met damwand en een goed onderhouden, mastieken dak. De vloeren zijn van beton, gevlinderd.
De elektriciteitsvoorzieningen zijn in voldoende mate aanwezig en vanzelfsprekend is er krachtstroom beschikbaar. Een cv-installatie zorgt voor een aangename temperatuur, er is een alarminstallatie aanwezig en een automatische overheaddeur van 4x4 meter.

Woonhuis
Begane grond
Via een mooi overdekte entree kom je in de grote hal met toegang tot de meterkast, garderobe, toilet, kantoor, woonkamer en de trapopgang naar 1e verdieping.
De hal is voorzien van spachtelputz wanden, een stucwerk plafond en een Noorse leisteenvloer met vloerverwarming, die over de gehele benedenverdieping doorloopt.
Het kantoor beschikt over alle noodzakelijke aansluitingen en zou ook dienst kunnen als TV-kamer, mancave of ontspanningsruimte.

De ruime woonkamer is zeer licht, door de glazen voorpui en een tweetal grote schuifpuien ter hoogte van het eetkamergedeelte, die uitkomen op het enorme terras. De woonkamer beschikt verder over spachtelputz wanden en glad gestuukt plafond, een Noorse leisteenvloer met vloerverwarming en een marmeren schouw met geïntegreerde gashaard. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar, via een dubbele schuifdeur met glas-in-lood.

De ruime, luxe en complete keuken bestaat uit 2 wandopstellingen en een kookeiland.
De keuken beschikt over ruim voldoende kastruimte en laden en alle denkbare inbouwvoorzieningen. De drie opstellingen beschikken allen over een granieten blad.
Ook de keuken beschikt verder over een Noorse leisteen vloer met vloerverwarming, deels betegelde en deels gestucte wanden en een stucwerk plafond. Vanuit de keuken is er een fraai uitzicht over het overdekte terras en de tuin.
Een portaal, welke bereikbaar is vanuit de keuken geeft toegang tot de was/droogruimte (met uitstortgootsteen), de achtertuin en de garage/berging.

De garage/berging (ca. 50 m²) is opgesplitst in een berging en een garage gedeelte.
Het garagegedeelte is voorzien van een tegelvloer en een op afstand te openen overheaddeur. In de garage zit ook de E-car aansluiting voor het oplaadstation (ter overname). Verder beschikt de garage over een grote inbouwkastenwand. Een drietal gevelramen zorgen voor een goede lichtval. De berging is ook voorzien van een tegelvloer en ruim voldoende elektra-aansluitingen. In dit gedeelte staat ook de beregeningsinstallatie opgesteld.

1e verdieping
Via een massief eiken trap wordt de overloop van de 1e verdieping bereikt. De overloop geeft toegang tot de trapopgang naar de 2e verdieping, 4 slaapkamers (allen met een professionele airco) en de luxe badkamer.
De 4 slaapkamer beschikken over stucwerk plafond, behangen wanden en vaste vloerbedekking. De afmetingen verschillen, maar zijn alle 4 ruim van opzet. De ouderslaapkamer is met ca. 20 m² de grootste in afmeting. Bij een van de slaapkamers is het platte dak boven de woonkamer bereikbaar via de schuifpui.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een groot ligbad met douchegarnituur, een separate douche, een toilet met bidet, 2 wastafels, een grote spiegelkast en een tweetal bijbehorende kasten. Vanuit de badkamer is het platte dak boven de garage bereikbaar.
Als extra valt te vermelden dat de badkamer, via een koker, in directe verbinding staat met de beneden gelegen was/droog-ruimte, zodat het wasgoed direct daar komt waar het hoort…..

2e verdieping
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Vanaf een overloop is de technische ruimte bereikbaar, waarin de cv-ketel, een grote boiler en de mechanische ventilatie-unit staan opgesteld. Van hieruit is een grote woon/slaapkamer bereikbaar.
De grote woon/slaapkamer beschikt over een dakkapel, een wastafel en rondom kastruimte onder de kapschuinten. Deze ruimte biedt ruimschoots plaats aan een 2-persoonbed een grote zithoek en de nodige fitnessapparatuur. Een ruimte in te richten naar al uw wensen.

Tuin
De tuin bestaat uit een groot gazon met de nodige borders met vaste planten en struiken en een aantal (fruit)bomen. Een RVS-poort geeft toegang tot de openbare weg. De gehele tuin is omheind door een hoge coniferen haag, die zorgdraagt voor de totale privacy. Door het ontbreken van hoogbouw in de directe omgeving, is er op een mooie dag altijd wel een plek te vinden waar de zon volop schijnt. Een enorm terras (van Belgische Arduin tegels) dat voor een groot deel is overdekt maakt de zaak compleet. Op diverse strategische plaatsen in de tuin zijn de automatische sproeikoppen van de beregeningsinstallatie geplaatst.
Het overdekte deel van het terras is voorzien van 2 grote lichtkoepels.

Carport en garage
Naast de garage is de elektrisch en op afstand bedienbare RVS-poort naar de carport (32m2) en de bedrijfsruimte bereikbaar. De grote carport is voorzien van geïntegreerde verlichting.
De bedrijfsruimte (60m2) is toegankelijk via een elektrisch bedienbare overheaddeur (3x2.8 m). De bedrijfsruimte beschikt over een vrije hoogte van 3 meter, een monolithische beton vloer met vloerverwarming, een eigen cv-ketel en drie gevelramen.

Ligging
De woning is gelegen op de scheiding van de oostelijke randweg, het bedrijventerrein de Lange Voren en een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand bereikbaar en de ontsluiting naar de omliggende dorpen is subliem.

Kenmerken:
 Zeer veel ruimte, privacy aan de rand van het dorp.
 Zeer hoogwaardig afwerkings- en voorzieningenniveau.
 Het geheel is uitgevoerd in moderne, lichte tinten.
 Elektrisch bediende sunscreens voor de ramen/deuren van de begane grond.
 De woning is volledig geïsoleerd (muren, dak, beglazing)


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!