Helaas, dit pand is verkocht

5531 AP Bladel

Brochure

Omschrijving

Op een rustige locatie net achter de winkelstraat van Bladel ligt dit kleinschalige appartementencomplex.

Op een rustige locatie net achter de winkelstraat van Bladel ligt dit kleinschalige appartementencomplex. Het appartement wat wij hier te koop aanbieden ligt op de begane grond met een royaal terras aan de achterkant met zicht op een rustig parkje. Het appartement is netjes afgewerkt en heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging in de kelder van het naastgelegen appartementencomplex.

Het appartement wordt verkocht met erfpacht van de onderliggende grond.

Indeling
Na binnenkomst van het appartementencomplex sta je vrijwel meteen bij de voordeur van het eigen appartement. Als je het appartement betreedt komt je in de centrale gang van dit, welke toegang geeft tot alle vertrekken.
De woonkamer is fraai afgewerkt met o.a. een schuifdeur (met glas) naar de gang en twee dubbele openslaande deuren naar het eigen terras. De vloer is voorzien van pvc welke doorloopt naar de meeste andere ruimtes. Een kastenwand vormt een fraaie afscheiding tussen de woonkamer en de gang.

De semi open keuken is beperkt qua ruimte, maar geweldig effectief ingericht. De hoekkeuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, 4 pits inductieplaat met ingebouwde afzuiging en koelkast. De achterwand is netjes voorzien en er is erg veel kastruimte beschikbaar.

In de gang komen we vervolgens de volgende vertrekken tegen:

Bergruimte: voor het opbergen van de niet dagelijkse spulletjes.

Gastentoilet: met hangend toilet, fonteintje en natuurlijke ontluchting.

Meterkast: modern en met 7 groepen prima voorzien.

Technische ruimte: met de cv-ketel (Remeha 2013) en aansluiting wasmachine en droger. Ook hier is extra ruimte om zaken op te bergen.

Badkamer: met een ruime inloopdouche, hangend toilet, volledig betegeld, designradiator en wasbak in badmeubel is deze badkamer royaal en prima voorzien.
Op het einde van de gang kom je uit in de slaapkamer. Deze is royaal van omvang. De aanwezige grote kledingkast is ter overname. Hier ligt vloerbedekking op de grond en de wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk. De ramen zijn fraai bekleed met shutters.

Buiten
Achter het appartement ligt een royaal terras op het zuidwesten, dus voldoende zoninval. Het terras grenst aan een rustig parkje, waardoor er een mooi weids en groen uitzicht is vanuit de woonkamer c.q. terras.

Extern
In het naastgelegen gebouw heeft de eigenaar van dit appartement een eigen parkeerplaats en een eigen berging welke bij de koop inbegrepen zitten.

Samengevat: een erg mooi afgewerkt appartement op de begane grond, rustig gelegen en toch in het centrum met een royaal terras en eigen parkeerplaats in parkeerkelder.

De servicekosten houden o.a. in:
- Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst;
- Opstal-, brand- en glasverzekering complex;
- Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes;
- Reservering groot onderhoud;
- Maandelijks betaalt u ca. € 252,- servicekosten voor bewoning van het appartement.

Erfpacht is van toepassing:
- De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
- Maandelijks betaald u ca. € 355,- als erfpacht voor de grond.
- De erfpacht is afkoopbaar , vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij op ons kantoor.
- Lees u in op de voorwaarden van erfpacht welke hieronder staan vermeld.

ERFPACHT
Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtcanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.

Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.

Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.

FINANCIERING VAN APPARTEMENTEN MET ERFPACHT
Erfpacht heeft invloed op uw leencapaciteit, wij raden u dan ook aan om de voorwaarden hiervan te bespreken met uw hypotheekverstrekker. Bij een financieringsaanvraag voor een erfpachtrecht vragen banken om een erfpachtopinie. In de erfpachtopinie worden de geldende erfpachtvoorwaarden getoetst. Een ‘groene’ opinie betekent dat het erfpachtrecht financierbaar is. Bij een ‘oranje’ opinie is financiering lastig en bij een rode opinie financiert de bank niet. Alle appartementen in ‘De Smis’ zijn in het verleden getoetst op de erfpachtwaarden en hebben een ‘groene opinie’ gekregen, ze zijn dus GOED financierbaar!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!