Helaas, dit pand is verkocht

5531 KN Bladel

Omschrijving

Zeer charmant 2-kamer appartement met tuin en berging gelegen op de begane grond.

Zeer charmant 2-kamer appartement met tuin en berging gelegen op de begane grond aan de Pimpernel 44 te Bladel. Dit appartement is onderdeel van een kleinschalig complex met vrij uitzicht aan de voorzijde. De VvE heeft zonnecollectoren en een warmtepomp in gemeenschappelijk eigendom waarvoor een maandelijkse vergoeding verschuldigd is.

Kenmerken:
• Bouwjaar 2005
• Ligging; rustig gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde. Voorzieningen op ca. 1km afstand.
• Woonoppervlakte 54 m2
• Inhoud 175 m3
• Berging en tuin
• Houten kozijnen
• Volledig geïsoleerd, energielabel A
• Vloerverwarming in het hele appartement
• Verwarming middels gemeenschappelijke warmtepomp, warm water middels individuele elektrische boiler met zonnecollectoren.

Indeling:
Entree via de gezamenlijke binnenhal met meterkast (7+2 groepen). Vervolgens de doorgang naar het appartement via eigen voordeur. Achter de voordeur bevindt zich de woonkamer met open keuken. De ruimte is modern afgewerkt en voldoende licht dankzij de raampartijen. Een vaste kast zorgt voor de nodige bergruimte, hier is tevens de WTW-unit en elektrische boiler gesitueerd.

De keuken is in rechte opstelling en geplaatst in 2020. De volgende inbouwapparatuur is voorzien: 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer en RVS spoelbak. Verder is er voldoende werk- en bergruimte. De openslaande tuindeuren verbinden de keuken met de achtertuin.

Slaap- en badkamer
De slaapkamer is van een prima formaat en kent dezelfde afwerking als de rest van het appartement. Er is voldoende lichtinval door een raampartij met draai- kiepraam. De badkamer is voorzien van douche, ligbad, toilet, badmeubel met wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Buitengebeuren
Dit appartement beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin is natuurlijk aangeplant met vaste beplanting. De achtertuin is middels vrije achterom bereikbaar en beschikt over een berging met elektra en een overkapping. De achtertuin is aangelegd met sierbestrating, graspartijen en borders met vaste beplanting. In de achtertuin kan heerlijk en privacy vol gezeten worden.

VvE
Dit appartement is gelegen in het kleinschalige complex ‘VvE appartementencomplex Pimpernel te Bladel’. Dit complex omvat 8 appartementen. De servicekosten bedragen momenteel € 365,-/maand. In deze servicekosten zijn o.a. opgenomen de verzekering, het onderhoud en de verwarming. Een gezamenlijke warmtepomp zorgt voor verwarming van de verschillende appartementen middels vloerverwarming. De zonnecollectoren op het dak zorgen voor verwarming van warm water van de individuele elektrische boilers. Er is geen gasaansluiting in deze appartementen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!