Helaas, dit pand is verkocht

5521 HW Eersel

Brochure

Omschrijving

Een modern, instapklaar en duurzaam appartement gelegen op een toplocatie (Blok A) aan het Poeliejoepark!

Een modern, instapklaar en duurzaam appartement gelegen op een toplocatie (Blok A) aan het Poeliejoepark! De woning ligt op de begane grond en heeft een parkeergarage en een berging in de kelder. Het appartement is gasloos en zeer energiezuinig door de centrale verwarmingsinstallatie met aardwarmte. Het gezellige centrum van Eersel met de markt, de winkels, horecagelegenheden en terrassen ligt op loopafstand. De A67 richting Eindhoven en Antwerpen is binnen enkele minuten te bereiken.

INDELING:

De binnenkomst is in een gezamenlijke ontvangsthal. Vanuit hier heeft men via de lift en de trappenhal toegang tot de appartementen en de parkeergarage en berging op -1. In de ontvangsthal bevindt zich tevens het bellenplateau en de videofoon.
Het complete appartement is voorzien van een laminaatvloer. De ruime woonkamer met grote ramen geeft veel natuurlijk lichtinval en heeft een schuifpui naar het balkon/terras.
De keuken is open en de keukeninrichting is handgemaakt in een hoekopstelling en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, een kunststof werkblad met spoelbak en voldoende kastruimte. Het appartement beschikt over 2 mooie slaapkamers met beide natuurlijk lichtinval.
De luxe badkamer is deels betegeld en o.a. voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en douchegarnituur, een toilet en een vaste wastafel.
In de hal van het appartement bevindt zich nog een aparte, deels betegelde toiletruimte met een luxe toilet met fonteintje en de meterkast
(7 groepen en een aardlekschakelaar). In de hal bevindt zich tevens een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en de droger, verder is deze berging zich tevens het technische hart van het appartement.
De fijne buitenruimte bestaat uit een balkon/terras en is gesitueerd op het oosten (ochtendzon).
In de afsluitbare parkeerkelder is een eigen, extra brede parkeerplaats (nummer 54) aanwezig. Door de ligging van de parkeerplaats kun je heel gemakkelijk in- en uitrijden. In de kelder bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging.
Tevens is er een eigen berging met elektra voor het opladen van een elektrische fiets.

Algemeen:

* Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling.
* De woning beschikt over een hoogwaardig isolatiepakket en heeft lage energielasten door de centrale verwarmingsinstallatie met aardwarmte. Hierdoor is het mogelijk om in de zomer ook te koelen.
* Dak-, spouwmuur,- en vloerisolatie toegepast.
* De woning is rondom voorzien van isolerende beglazing (HR++).
* Glasvezel aanwezig.
* Duurzaam en levensloopbestendig appartement, goed toegankelijk voor minder-validen en ouderen.
* Gezonde Vereniging van Eigenaren, servicekosten € 194,00 per maand.
* Balkon/terras gelegen op het oosten (ochtendzon).


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!