Helaas, dit pand is verkocht

5575 AD Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Instapklaar appartement is onderdeel van het appartementencomplex De Parisiën.

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (8 groepen en aardlekschakelaars) en garderobe. Vanuit de entree/hal komt u in de woonkamer met open keuken met natuurlijk lichtinval en hoog plafond(2,90 m). De open keuken beschikt over een RVS spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en voldoende kastruimte. Tevens is een vrieskast in de stijl van de keuken aanwezig. Aangrenzend aan de woonkamer komt u in een halletje met toegang tot een drietal ruimtes. U treft hier de slaapkamer aan met natuurlijk lichtinval, de badkamer met toilet, douchecabine, vast wastafel en designradiator, op deze badkamer zijn tevens de aansluitingen wasmachine en droger. Verder is vanuit het halletje toegang tot een opbergkast met daarin de Cv-opstelling (NEFIT Smartline HR 2005).

Het appartement beschikt verder over een separate berging met elektra gesitueerd in een gemeenschappelijk bergruimte. Tevens een containerruimte voor gezamenlijk gebruik met een eigen container voor groen, oud-papier en plastic almede in de kelder van het complex een kliko (grijs) voor restafval.

Algemeen:
- Spouw- en vloerisolatie toegepast.
- Dubbele beglazing.
- Servicekosten € 91,00 per maand.
- De stukken van vereniging zijn beschikbaar.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!