Helaas, dit pand is verkocht

5541 EK Reusel

Brochure

Omschrijving

Winkelruimte aan het plein 'De Dorpsbron/Den Brinck' te koop.

Midden in Reusel staat op een karakteristiek plein ‘De Dorpsbron/Den Brinck’ dit onroerend goed. Het plein kenmerkt zich door kwaliteitswinkels en deze ruimte is voorheen in gebruik geweest als (bakkers) winkel. Aan de voorkant is een ca. 5 meter brede pui kenmerkend. Deze zorgt voor veel daglicht in de ruimte en kan tijdens de mooie dagen volledig opengezet worden. De ruimte geeft vele mogelijkheden zodat aan meer zaken dan alleen een winkelruimte mag worden gedacht. HUUR van deze ruimte is in overleg ook mogelijk, informeer naar de voorwaarden bij ons kantoor.

Gebruikersmogelijkheden:
- Winkel
- Praktijkruimte, zoals bijvoorbeeld medisch, e.d.
- Beroep, zoals bijvoorbeeld accountant, architect, adviesbureau, e.d.
- Woonruimte, ofwel een appartement op de begane grond. Via een bestemmingswijziging zijn er mogelijkheden om hier een woning van te creëren. Een en ander in overleg. Informeer naar de voorwaarden via ons kantoor.

De totale ruimte is verdeeld in twee gedeeltes:
- Voormalige winkelruimte.
- Voormalige opslagruimte achter de winkel.

Voormalige winkelruimte
Deze is volledig voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn voorzien van bekleding en gedeeltelijk halfhoog betegeld. Er is veel verlichting aanwezig. De elektrische installatie omvat voldoende groepen en 2 aardlekschakelaars. In het pand is isolerende beglazing aanwezig. Bij de entree is een ‘airco’ geplaatst die zowel voor verkoeling als voor warmte kan worden.
Tussen de foto's vindt u ook een aantal foto's van de winkelier die hier voorheen gevestigd zat, als impressie.

Voormalige opslagruimte
Deze ruimte is te betreden via de voormalige winkelruimte, maar er is hier eveneens een achteringang aanwezig waar men toegang tot het pand heeft. In deze ruimte hangt de cv-ketel (ATAG 2002) en is een volledig betegeld toilet met voorportaal aanwezig. Tegen de ene zijkant is een keukenblok met stortbak geplaatst, de andere achter- en zijwanden zijn voorzien van stellingen. Ook hier ligt dezelfde tegelvloer als in de winkel.

Buitenruimte
Achter het pand is een met betonklinkers verharde buitenruimte aanwezig waar kliko’s e.d. gestald staan. Hier is het mogelijk voor de eigenaar om eventueel een fiets of brommer te plaatsen. Parkeren van auto’s is hier niet toegestaan, wel kan deze zijde gebruikte worden voor het laden en lossen van materialen of producten.

Kenmerken:
- Isolerende beglazing aanwezig.
- Royale openslaande pui aan de voorzijde.
- Royale winkel/praktijkruimte.
- Eveneens royale bergruimte beschikbaar.
- Gelegen op een fraai plein met kwaliteitswinkels.
- Parkeerruimte voor klanten in voldoende mate aanwezig.
- Laden en lossen eenvoudig via de achteringang.
- Vloeroppervlak circa 95 m².


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!