Helaas, dit pand is verkocht

5504 BP Veldhoven

Brochure

Omschrijving

Te koop aangeboden voormalig winkelpand nog te verbouwen tot woning/appartement van ca. 60 m² met terras van ca. 32 m² in het centrum van Veldhoven-dorp aan de Rapportstraat 18.

Te koop aangeboden voormalig winkelpand nog te verbouwen tot woning/appartement van ca. 60 m² met terras van ca. 32 m² in het centrum van Veldhoven-dorp aan de Rapportstraat 18.

De verkoper beschikt over een goedgekeurde omgevingsvergunning om het winkelpand om te bouwen tot woonruimte met woonbestemming. Tekeningen liggen ter inzage bij ons op kantoor.

In de directe omgeving bevindt zich de Albert Heijn en winkelcentrum de Kromstraat, met een zeer divers winkelaanbod zoals onder andere: Kruidvat, Intersport, Expert, de Vershof, Primera, Eye Wish, diverse modezaken in verschillende genres, schoenenzaken, kapsalons, bakkers, bloemenwinkel, speelgoedwinkel, juwelier, sportschool en meer dan voldoende
horecagelegenheden.

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerterreinen om en nabij het pand. Bij verbouw tot woonappartement is parkeren op eigen terrein mogelijk.

De kadastrale splitsing en aansluitingen nutsvoorzieningen worden door de eigenaar verzorgd. Er komt geen gas in het appartement.

- Appartement van ca. 60 m2
- Toiletruimte voorzien van wasbakje
- Vloer, laminaat en vloerbedekking
- Inbraakalarm
- Terras voorzijde ca. 32 m2


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!