Helaas, dit pand is verkocht

5531 AP Bladel

Brochure

Omschrijving

Zeer fraai 3-kamerappartement op de tweede verdieping van appartementencomplex ‘De Smis’.

Zeer fraai 3-kamerappartement op de tweede verdieping van appartementencomplex ‘De Smis’. Dit appartement is gelegen op een toplocatie in Bladel dichtbij alle voorzieningen. Het gebouw is gerealiseerd in 2013 en verkeert in een zeer goede staat. Parkeren kan direct onder het gebouw op de eigen parkeerplaats, hier is tevens een berging. De winkels en horecavoorzieningen zijn op loopstand van het appartement.

Indeling
U betreedt de woning via de entree welke toegang geeft tot nagenoeg alle vertrekken van het appartement. We beginnen helemaal achteraan, in de woonkamer.

Fijn aan dit appartement is dat deze nét een formaatje groter is als de rest van de appartementen. De woonkamer biedt veel ruimte en de raampartijen met Franse balkons geven fraai uitzicht over de levendige Sniederslaan. In de woonkamer, hal en kleine slaapkamer ligt dezelfde laminaatvloer. De keuken is voorzien van een vaatwasser, 4-pits gasstel met afzuigkap, combioven en koelkast met vriesvakje. Er is voldoende berg- en werkruimte in de keuken. In de keuken hangt tevens de intercom met beeldscherm.

Teruggekeerd in de hal treft u allereerst het kantoor. Deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken en bereikbaar vanuit de badkamer. Momenteel is deze ruimte in gebruik als kinderkamer.
Vervolgens treffen we de Cv-ruimte met opstelling HR combiketel (Remeha 2013) en mechanische ventilatie-unit. In de Cv-ruimte is tevens opbergruimte. Aansluitend is de toiletruimte met vrijhangend wandcloset en fonteintje. Weer een ruimte verder is de slaapkamer.

De slaapkamer grenst aan het eigen balkon, is voldoende ruim en er ligt zachte vloerbekleding. De badkamer is ‘ensuite’ en volledig betegeld. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel met vaste kasten, glazen douchecabine en spiegelkast. In de badkamer zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger gesitueerd.

Algemeen:
- Centrale Entree: vanuit het Smidseind bereikt u de centrale entree van het complex met het trappenhuis, de centrale lift, de brievenbussen en beltableaus/videofoon.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en eigen berging in het souterrain.
- Het appartement is voorzien van optimale isolatie en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- Het appartementencomplex is goed toegankelijk doordat het beschikt over een centrale lift, zodat de appartementen ook voor mindervaliden en senioren goed toegankelijk zijn.
- Bijkomende kosten: naast de koopsom is de koper de servicekosten VvE en erfpacht verschuldigd. Met de servicekosten worden de kosten van centraal onderhoud gedekt.

De servicekosten houden o.a. in:
- Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst;
- Opstal-, brand- en glasverzekering complex;
- Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes;
- Reservering groot onderhoud;
- Maandelijks betaalt u ca. € 158,- servicekosten voor bewoning van het appartement.

Erfpacht is van toepassing:
- De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
- Maandelijks betaald u ca. € 397,- als erfpacht voor de grond.
- De erfpacht is afkoopbaar, vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij op ons kantoor.
- Lees u in op de voorwaarden van erfpacht welke o.a. hieronder staan vermeld.

FINANCIERING VAN APPARTEMENTEN MET ERFPACHT
Erfpacht heeft invloed op uw leencapaciteit, wij raden u dan ook aan om de voorwaarden hiervan te bespreken met uw hypotheekverstrekker. Bij een financieringsaanvraag voor een erfpachtrecht vragen banken om een erfpachtopinie. In de erfpachtopinie worden de geldende erfpachtvoorwaarden getoetst. Een ‘groene’ opinie betekent dat het erfpachtrecht financierbaar is. Bij een ‘oranje’ opinie is financiering lastig en bij een rode opinie financiert de bank niet. Alle appartementen in ‘De Smis’ zijn in het verleden getoetst op de erfpachtwaarden en hebben een ‘groene opinie’ gekregen, ze zijn dus GOED financierbaar!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!