Helaas, dit pand is verkocht

5521 KA Eersel

Omschrijving

Modern, instapklaar en energiezuinig appartement gelegen op een toplocatie

Modern, instapklaar en energiezuinig appartement gelegen op een toplocatie aan de Nieuwstraat in de “Poort van Eersel”!

De woning ligt op de bovenste verdieping en heeft een parkeergarage en een berging in de kelder. Het appartement heeft energielabel A en is energiezuinig. Het gezellige centrum van Eersel met de markt, de winkels, horecagelegenheden en terrassen ligt, op loopafstand. De A67 richting Eindhoven en Antwerpen is binnen enkele minuten te bereiken.

INDELING:

De binnenkomst is in de gezamenlijke ontvangsthal. Vanuit hier heeft men via de lift en de trappenhal toegang tot de appartementen, de parkeergarage en de berging. Het appartement bevindt zich op de bovenste etage met uitzicht op de Nieuwstraat.

Het complete appartement is voorzien van een laminaatvloer. De ruime woonkamer met grote ramen heeft veel natuurlijke lichtinval met een openslaande deur naar het balkon/terras.

De keuken in een U-opstelling is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, grote combi magnetron-oven een hardstenen werkblad met spoelbak en voldoende kastruimte. Het appartement beschikt over 2 mooie slaapkamers waarvan een gelegen aan het buitenterras.

De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en douchegarnituur, een toilet en een vaste dubbele ingebouwde wastafel.

In de hal van het appartement bevindt zich nog een aparte, deels betegelde toiletruimte met een luxe toilet met fonteintje en de meterkast
(8 groepen en een aardlekschakelaar). In de hal bevindt zich tevens een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en de droger, verder is deze berging het technische hart van het appartement.

De fijne buitenruimte, op de bovenste verdieping, bestaat uit een balkon/terras over de volle breedte van het appartement.
In de afsluitbare parkeergarage is een eigen, parkeerplaats (nummer 1T) aanwezig. De parkeerplaats heeft een inrij en uitrij automatische deur waardoor je heel gemakkelijk in- en uit kunt rijden. Op de begane grond bevindt zich nog een eigen fietsenberging voorzien van elektra voor het opladen van een elektrische fiets.



Algemeen:

* Het appartement ligt op de bovenste verdieping.
* Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming waarvan de temperatuur per kamer apart regelbaar is.
* De woning beschikt over een hoogwaardig isolatiepakket en heeft lage energielasten.
* Dak-, spouwmuur,- en vloerisolatie toegepast.
* De woning is voorzien van isolerende beglazing (HR++).
* Aluminium kozijnen met horren.
* Glasvezel aanwezig.
* Duurzaam en levensloopbestendig appartement, goed toegankelijk voor minder-validen en ouderen.
* Gezonde Vereniging van Eigenaren, servicekosten € 125 per maand.
* Balkon/terras over de volle breedte van het appartement met uitzicht op de Nieuwstraat.
* Gelegen op loopafstand van het gezellige historische centrum van Eersel met vele terrassen en diverse winkels.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!