Helaas, dit pand is verkocht

5025 KX Tilburg

Brochure

Omschrijving

Ruim 3 kamer appartement gelegen nabij Tilburg centrum

Dit modern appartement bevindt zich op de tweede, bovenste verdieping, gelegen in de zijstraat van de bruisende Korvelseweg en op loopafstand van het centrum van Tilburg. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg en op fietsafstand van de Universiteit, loopafstand van een supermarkt, evenals de winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Het Kromhoutpark en Stadspark Oude Dijk liggen beide op een steenworp afstand. Via de Ringbaan-West bereik je binnen enkele minuten de autosnelwegen richting Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en de omliggende dorpen.

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via het parkeerterrein aan het Observantenhof toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen en de toegang naar de lift.

Indeling
Entree appartement:
Via de lift kom je in een centrale hal die toegang geeft tot de galerij naar dit appartement.
Eénmaal binnen heb je vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de keuken, de twee slaapkamers, het toilet en de badkamer. Een aparte berging en de meterkast bevinden zich ook in de hal.

Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer springt meteen de grote glazen pui met het inpandig balkon in het oog. Met mooi weer kun je de deur open slaan en zorgt deze voor veel licht in de woonkamer. Het gehele appartement is netjes afgewerkt met een laminaat vloer die vanuit de woonkamer doorloopt naar de entree. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de ruime keuken.

Keuken:
De strakke witte keuken, bevindt zich naast de woonkamer en beschikt over een gaskookplaat met daar boven een moderne RVS afzuigkap, een combimagnetron oven, vaatwasser en een ijskast.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beiden aan de achterzijde van het appartement. De grootste slaapkamer met een speels rond raam.
Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een eenvoudige wastafel en een ligbad met douche. In de badkamer bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Bijzonderheden
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping op de bovenste etage aan het einde van de galerij. Het complex beschikt over een lift. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 165 en dit is inclusief opstal verzekering en water. De verwarmingsketel is in 2015 vervangen. Aan de achterzijde van het complex is een ruime parkeergelegenheid voor handen.

- Bouwjaar 1991;
- Woonoppervlak 85 m2;
- Inhoud 232 m3;
- Servicekosten VVE € 165 per maand;
- Energielabel C;
- Twee slaapkamers;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!