Helaas, dit pand is verkocht

5531 NH Bladel

Brochure

Omschrijving

Exclusieve bosvilla type bungalow met inpandige mantelzorgwoning gelegen op een kavel van bijna 2.400 m2.

Bovengenoemde prijs betreft een 'bieden vanaf' prijs.

Exclusieve bosvilla type bungalow met inpandige mantelzorgwoning gelegen op een kavel van ca. 2.020 m2.

Verscholen achter de bossen in een villawijk in Bladel ligt deze riante bungalow met extra inpandig woongedeelte op een kavel van ca. 2.020 m². Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde ligt een prachtige tuin met volop mogelijkheden om te genieten van de rust en privacy die deze locatie uitstraalt. Een vakantiegevoel zal men in deze tuin niet kunnen onderdrukken. De woning is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en beschikt o.a. over een extra hoog uitgevoerde carport, degelijk gebouwde berging en Finse sauna.

Kenmerken
• Startprijs € 825.000,- k.k. (bieden vanaf)
• Woonoppervlakte 249 m2
• Inhoud 910 m3
• Perceeloppervlakte 2.020 m2
• Bouwjaar 1976
• Aanvaarding op korte termijn mogelijk
• Ligging: in bosrijke villawijk op korte afstand van sportfaciliteiten
• 3 slaapkamers en 3 badkamers
• Voorzieningen:
o Inpandige extra woongedeelte bruikbaar als mantelzorgwoning, kangoeroewoning etc. (voormalig dubbele garage). Hierna genoemd gastenverblijf.
o Eigen oprijlaan met elektrisch bedienbare poort
o Hoog uitgevoerde carport
o Berging
o Terrassen aan voor- en achterzijde woning
o Finse sauna in bijgebouw
• Duurzaam:
o Dakisolatie, gedeeltelijke muurisolatie.
o Dubbelzijdige beglazing/ HR++ beglazing, houten kozijnen.
o Verwarming middels heteluchtverwarming en twee airco units. Warm water middels twee elektrische boilers (2021)
o 24 zonnepanelen (2019)
o Definitief energielabel B

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van de woning.

U betreedt het perceel via een eigen opritlaan met een op afstand bedienbare elektrische poort.

Woning
Via een fraaie binnenkomst in de hal betreedt u de woning. Het geheel is strak afgewerkt en staande en hoog uitgevoerde raampartijen voorzien deze ruimte van voldoende lichtinval. De hal geeft toegang tot diverse vertrekken: woonkamer, badkamer, twee slaapkamers en het gastenverblijf.

Een dubbele houten binnendeur geeft toegang tot de woonkamer. De royale (60 m2) woonkamer is in L-vorm en door de ligging op de hoek van de woning komt er via 3 zijden licht binnen. Allereerst treffen we een vaste eikenhouten boekenkast opstelling. Vervolgend is rondom een antiek Franse kalkstenen schouw (houtgestookt) een gezellige zithoek gerealiseerd. Een schuifpui verbindt de woonkamer met de terrassen en de tuin. In de woonkamer en alle slaapkamers van de woning ligt een roodkleurige hardhouten vloer (Afrormosia), een zeldzame Afrikaanse Teak bekend om zijn hardheid.

Aansluitend aan de woonkamer ligt de dichte keuken. De moderne keuken is uitgevoerd in kwaliteitsvolle apparatuur en materialen. De hoekvorm in combinatie met staande kasten met inbouwapparatuur zorgt voor een logische opstelling en routering door de keuken. De volgende inbouwapparatuur is voorzien: 5-pits gasstel met afzuigkap, vaatwasser op hoogte, Quooker, koelkast, koffiezetapparaat. Een composiet werkblad dekt het geheel af en biedt veel werkruimte. Verder is er een vaste, verdiepte kelderkast en een schuifpui naar het terras aan de achterzijde van de woning.

Via een portaal treffen we vervolgens een wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier bevindt zich tevens een elektrische boiler en de luchtverwarmingsunit. Achter deze wasruimte bevinden zich de badkamer en ouderslaapkamer.

Luxueuze slaapkamer met badkamer ensuite. Dit vertrek geeft een werkelijk prachtig uitzicht over de achtergelegen tuin. De badkamer is zeer royaal qua oppervlakte en beschikt over een dubbele wastafel, ligbad met jacuzzifunctie, inloopdouche met inbouw thermostaatkraan en inbouw jets, vrijhangend wandcloset en vloerverwarming. Zoals eerder aangegeven is er een open verbinding met de ouderslaapkamer. De ouderslaapkamer beschikt over een inloopkast. Een loopdeur naar de achtertuin geeft toegang naar een terras waar zich de Finse sauna bevindt. Daarnaast is er de mogelijkheid om uzelf onder te dompelen in de houtgestookte hottub. Een ware spa dus. Vanuit de slaapkamer bereiken we wederom de hal.

Aan de hal grenzen de tweede slaap- en badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een vrijhangend wandcloset, wastafel en inloopdouche met regenfunctie. De tweede slaapkamer is ruim van opzet en er is een loopdeur naar de zijtuin.

Gastenverblijf
Speciaal aan deze woning is dat in 2021 een tweede wooneenheid binnen de woning is gerealiseerd. Deze is van binnenuit bereikbaar, maar ook volledig af te sluiten van de rest van de woning. In het gastenverblijf zijn alle voorzieningen aanwezig om te kunnen verblijven: slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Het geheel wordt verwarmd (of gekoeld) middels airco units (fujitsu 2021). De badkamer is voorzien van een douchecabine met dubbele douchekop met regenfunctie, wastafel en vrijhangend wandcloset. De keuken beschikt over een keramische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, combimagnetron en RVS spoelbak. De woonkamer is ruim qua oppervlakte en beschikt over een zeer royale schuifpui. Het gastenverblijf beschikt verder over een eigen tuin en binnenkomst. In een technische ruimte treffen we dan nog de moderne meterkast met krachtgroep en elektrische boiler.

Buitengebeuren
Met een kaveloppervlakte van ca. 2.020 m² is de buitenruimte erg groot. De woning wordt omringd door grasparten en hoge boompartijen. Er zijn diverse terrassen gerealiseerd waardoor op elk moment van de dag in de zon of schaduw gezeten kan worden. De rust en privacy in de tuin is overweldigend. Je waant je hier lopend niet in een tuin, maar op vakantie in een natuurgebied. Het terras aan de voorzijde van de woning verdient ook nog wat speciale aandacht; Een zeer fraaie zitgelegenheid met twee lichtstraten, houtkachel en buitenverlichting. Hier ligt een fraaie Belgische natuursteen en leisteen en er zijn diverse terrasverwarmers voorzien. De tuin is tevens voorzien van een grondwaterpomp met diverse sproei zones.

De extra hoog uitgevoerde carport (55 m2) maakt het stallen van een camper op eigen terrein mogelijk. Achter de carport is nog een berging aanwezig. Daarnaast zijn er diverse parkeermogelijkheden op het terrein.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!