Helaas, dit pand is verkocht

5087 TT Diessen

Brochure

Omschrijving

3-kamer chalet met vrijstaand bijgebouw op een grote kavel op park Kempenbos te koop.

Zeer charmant chalet gelegen op één van de grootste (huur)kavels van park Kempenbos te Diessen. Dit chalet is opgetrokken uit houten materialen en beschikt over een vrijstaand bijgebouw met slaapkamer. Tevens is er een zeer riante overkapping waar heerlijk gezeten kan worden. Het chalet is gelegen aan de buitenrand van het park en omringd door bossen en bomen. De tuin is parkachtig aangelegd en transformeert in de zomer in een ware bloemenzee! Voor een juiste indruk dient u dit object beslist gezien te hebben!! Vanuit elk raam in het chalet heeft u een werkelijk prachtig uitzicht over de tuin.

Kenmerken Chalet:
- Woonoppervlakte ca. 68 m2
- (huur)kavel ca. 400 m2
- Bouwjaar 2006
- Bosrijke omgeving
- Vloer- en dakisolatie toegepast, i.c.m. houten wanden zodoende een goede isolatie
- Dubbelzijdige beglazing en houten kozijnen
- Kavel huur jaarlijks € 2.500,-
- Parkbijdrage jaarlijks € 1.017,-

Onderstaand treft u een korte omschrijving van de indeling het object:
U betreedt het geheel middels een kleine opstap richting de overkapping. Middels de hal/entree betreedt u het chalet. De hal geeft toegang tot de Cv kast (Intergas 2006), de badkamer en de woonkamer. De woonkamer met open keukenplan voelt warm en behaaglijk aan en is prima van formaat. In de keukenopstelling treft u een 4-pits gasstel met afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en voldoende berg- en werkruimte. Aansluitend treffen we de slaapkamer. Deze is met veelal gebruik van houten materialen vergelijkbaar met de rest van het chalet qua afwerking. Verder is het formaat wederom prima met voldoende ruimte voor een groot bed en flinke kast. Een raampartij zorgt voor lichtinval en geeft tevens fraai uitzicht op de vaste beplanting welke ruim aanwezig is op de kavel. Teruggekeerd in de hal gaan we naar de badkamer. De badkamer is volledig ingericht en erg ruim te noemen. Er is zowel een douchecabine als een bad, een hangend toilet, badmeubel, sauna en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buiten kan heerlijk gezeten worden onder de ruimte overkapping (ca. 26m2) en er zijn diverse zitplekken gecreëerd. Verder zijn er vele vaste planten en borders aanwezig. In een vrijstaand bijgebouw is nog extra slaapkamer aanwezig, aansluitend treffen we nog een overkapping voor de fietsen en een berging met werktafel.

Algemeen
- De parkbijdrage bedraagt jaarlijks € 1.017,-. Van dit bedrag worden de paden en het leidingwerk onderhouden en mag u gebruik - maken van de faciliteiten van het park Kempenbos en Duc de Brabant. Op Duc de Brabant zijn o.a. een zwembad, restaurant en winkel aanwezig;
- Het park is honden- en autovrij;
- Permanente bewoning als inschrijfadres is niet toegestaan;
- Het park is 365 dagen per jaar geopend om te verblijven.
- De plattegronden zijn slechts bedoeld om u een indruk te geven van de indeling van het chalet. Al de genoemde oppervlakten zijn circa oppervlakten.

Park Kempenbos
Chaletpark Kempenbos is gelegen aan de rand van natuurgebied de Utrecht, in de gemeente Hilvarenbeek. De omgeving wordt gekenmerkt door het prachtige landschap van het Land van de Hilver met fraaie langgevelboerderijen, bossen, heide en vennen en gezellige Brabantse kerkdorpjes. Chaletpark Kempenbos biedt al ruim 50 jaar een rustige stek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Op 140 kavels staan diverse soorten chalets op huur of koopgrond. Chaletpark Kempenbos is het hele jaar geopend. De combinatie met het naastgelegen hotel en bungalowpark maken Chaletpark Kempenbos tot een compleet en veelzijdig vakantieadres voor elk seizoen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!