Helaas, dit pand is verkocht

5528 AN Hoogeloon

Brochure

Omschrijving

Op zoek naar ruimte en rust? Deze diepe tuin met volledige privacy is uniek!!

Deze bungalow ligt op een riante kavel van maar liefst 1169 m² met een vrij zicht over de achtergelegen landerijen. De woning dateert van 1970, maar is op onderdelen gemoderniseerd. Voor de liefhebber is de woning geheel naar smaak aan te passen. De inpandige garage en de grote kavel geven daarbij de mogelijkheid om het woonoppervlak verder uit te breiden.

Indeling
Via de inrit aan de rechterzijde van de bungalow kom je aan de voordeur van dit pand. De hal is ruim van opzet en voorzien van een fraaie tegelvloer. Vanuit deze hal heb je toegang tot vrijwel alle andere ruimtes van deze woning. De drie slaapkamers, de badkamer, het toilet, de meterkast en de woonkamer.

De drie slaapkamers zijn verschillende qua afmeting. Op twee kamers is een wasbak met warm/koud water aanwezig en op alle kamers voldoende lichtinval. Alle ramen hebben dubbele beglazing. De badkamer bevat een douche en badmeubel, daarnaast is er een separaat toilet aanwezig.

De woonkamer is royaal en door de grote, tot op de grond doorlopende raampartijen, is er zicht op de grote diepe tuin en de daarachter gelegen landerijen. De woonkamer is voorzien van een mooie degelijke parketvloer en een houtkachel. De wanden zijn gestukt en ook hier is dubbele beglazing aanwezig. De kamer beschikt over dubbele openslaande deur naar de tuin.

Vanuit de woonkamer loop je door naar de keuken. De hoekkeuken is voorzien van een gaskookplaat en oven. Ook hier is een loopdeur naar de tuin aanwezig. Vanuit de keuken kun je binnendoor naar de inpandige garage. Hier hangt de cv-ketel en geiser.

Buitengebeuren
Rondom de woning is erg veel ruimte. De voortuin is royaal waardoor de woning op een mooie afstand van de straat ligt. Aan beide zijde van de woning is een inrit beschikbaar. Aan de rechterzijde loopt de inrit door tot in de garage, aan de linkerzijde kun je vanuit de inrit achterom, ook met voertuigen. In het verlengde van deze inrit staat een separate garage die nu in twee delen verdeeld is.

In de tuin zijn diverse ‘tuinhuisjes’ aanwezig voor het opslaan van tuin materialen of voor het uitoefen van een hobby. De erfafscheidingen zijn goed voorzien waardoor er, mede omdat de buurt volledig uit bungalows bestaat, volledige privacy in de tuin is.

Kenmerken
- Riante kavel van maar liefst 1169 m².
- Mooie locatie in Hoogeloon.
- Woning voorzien van dubbele beglazing.
- Tuin met volledig privacy.
- Aan beide zijde een lange inrit voor het stallen van (bedrijfs-)auto’s, caravan of camper.
- Buiten de bestaande bouw kan er nog circa 97 m² vergunningsvrij bijgebouwd worden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!