Helaas, dit pand is verkocht

5528 AN Hoogeloon

Omschrijving

WIL JIJ EEN BIJNA ONEINDIG UITZICHT OP LANDERIJEN VANUIT EEN ZEER GROTE TUIN?

Deze bungalow ligt op een fantastische kavel van maar liefst 1386 m² met een al even fantastisch uitzicht over de landerijen achter de woning. Een vrij uitzicht van honderden meters vanuit je woonkamer c.q. tuin. De woning heeft 4 slaapkamers, royale kamer met open verbinding naar de keuken en een inpandige garage.

Bijzonder aan deze woning is dat die verkocht wordt terwijl een aanbouw gedeeltelijk gerealiseerd is. Deze woning is zodoende niet geschikt voor iemand die een instapklare woning zoekt, maar juist uitermate geschikt voor iemand die op deze prachtige kavel de woning af gaat maken naar eigen inzicht en smaak.

Via en royale inrit kom je in de entree van deze bungalow. Vanuit de gang heb je toegang tot de meeste vertrekken, zoals;

Slaapkamer 1-2: beide kamers zijn strak gestukt, voorzien van laminaat.

Toilet: halfhoog betegeld met fonteintje en ontluchting.

Badkamer: met bad/douche, wastafel, ontluchting en halfhoog betegeld.

Woonkamer/keuken: er is een royale woonkamer met open verbinding naar de keuken. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer. Er is een schouw met houtkachelaanwezig en een mooi degelijke vernieuwde schuifpui naar de in aanbouw zijnde ruimte. De keuken is geplaatst in hoekopstelling.

Aanbouw: via de genoemde schuifpui kom je in een in aanbouw zijnde extra ruimte. Bij de huidige bewoners was het de bedoeling om dit te gebruiken als uitbreiding van de woonkamer. Mogelijk heeft de nieuwe eigenaar heel andere plannen om dit af te werken. Dit gedeelte is alleen in ruwbouw uitgevoerd. Wanneer een kandidaat-koper kiest om deze ruimte dicht te maken ontstaat een woonoppervlakte van 203 m² (+64 m²) en een inhoud van 690 m³ (+227 m³).

Vanuit het keukengedeelte kom je in een gang die toegang geeft tot diverse vertrekken, zoals;

Garage: een mooi inpandige garage met de mogelijkheid om een auto te stallen of te gebruiken als bergruimte.

Wasruimte: in een soort van bijkeuken zijn de aansluitingen voorzien voor de wasmachine en droger. Hier hangt ook de cv-ketel (Intergas)

Slaapkamer 3: dit is een kleine slaapkamer met een vergelijkbare afwerking als slaapkamer 1-2.

Slaapkamer 4: dit is de grootste slaapkamer met veel ruimte en een dubbele loopdeur naar de tuin.

Buitengebeuren

Rondom deze woning ligt enorm veel ruimte. De voortuin is al flink van formaat en voor de ingang van de garage ligt een ruime inrit. Aan de andere kant van de woning is een vrije achterom waar, indien gewenst, een 2e achterom gemaakt kan worden voor stalling Caravan op camper. De achtertuin is enorm en afgewerkt met een nette erfafscheiding. De tuin is door de huidige eigenaar leeggehaald en voorzien van gras zodat een nieuwe eigenaar deze verder naar eigen inzicht in kan gaan richten.

Resumerend: wil je een woning met mogelijkheden op een bijzonder mooie locatie met een enorme tuin, dan is dit een unieke kans. De koper moet er rekening mee houden dat een gedeelte in verbouw is en nog verder afgebouwd moet worden en dat de woning op onderdelen ook vernieuwd zal gaan worden. Dus ideaal voor de handige klusser met inzicht een mooie ideeën.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!