Helaas, dit pand is verkocht

5571 TB Bergeijk

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage, carport, erf, tuin en ondergrond staande en gelegen te Bergeijk, Treurenberg 4.

Begane grond:

Hal met meterkast (4 groepen met aardlekschakelaar), trapopgang naar 1e verdieping en toegang, via halletje, tot de woonkamer. Woonkamer (35 m2) met veel natuurlijk lichtinval, kelderkast en inbouwkast bij toegang vanuit de hal naar woonkamer. Vanuit de woonkamer is een slaapkamer/speelkamer (6 m2) bereikbaar. Verder heeft u vanuit woonkamer toegang tot de keuken (13 m2) met RVS spoelbak, 4 pits gasstel, afzuigkap, koelkast en voldoende kastruimte. De keuken heeft voldoende lichtinval doordat naast raamwerk naar de achtertuin ook een lichtkoepel is gemonteerd. Vanuit de keuken kunt u naar een opslagruimte met hierin de gasboiler (110 liter), een tussenruimte met vervolgens toegang tot het toilet en een deur naar de achtertuin met daarnaast een halletje met buitendeur naar de carport.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal kunt u met een vaste trap naar de 1e verdieping. Op de overloop aangekomen treft u hier 3 slaapkamers (12 m2 – 9,3 m2 – 8,2 m2) aan. Van de slaapkamers hebben er 2 een inbouwkast. Daarnaast is een separatie inbouwkast op deze verdieping aanwezig. Verder heeft de master bedroom openslaande tuindeuren naar het gemastiekte dak aan de achterzijde van de woning. Op deze verdieping is tevens een badkamer (4,5 m2) met ligbad en vaste wastafel aanwezig alsmede een separaat toilet. Vanuit de badkamer kunt u via een vaste trap naar een ruime bergzolder. Op deze zolder is de Cv-installatie (Ideal Standaard 1972) gesitueerd.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met graszoden en vrije achterom met afsluitbare poort. In de achtertuin staat een garage (30 m2) met kanteldeur en achteringang. Verder beschikt de garage over een carport (15,5 m2).

Algemeen:

Achtertuin N.-O.-gelegen.

Dubbele beglazing in nagenoeg de gehele woning.

Hardhouten draai-/kiepramen in gehele woning m.u.v. de keuken.

Recent gemastiekt dak.

Rolluiken op de 1e verdieping aan de voorzijde.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!