Helaas, dit pand is verkocht

5571 PA Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Tussenwoning met berging op 145 m2 ondergrond aan de Hagelkruis 9 te Bergeijk.

Begane grond:
Vanuit de hal/entree met meterkast (7 groepen + aardlekschakelaar), toilet met fonteintje en trapkast komt u in de woonkamer (25,6 m2) met gaskachel en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken (7,7 m2) uitgerust met een 5-gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, RVS-spoelbak, vaatwasser en voldoende kastruimte. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Vanuit de hal kunt u met een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 2 ruime slaapkamers (12,6 - 12,5 m2) en een tussenkamer (6 m2) met hierop een vaste trap welke toegang geeft tot de 2e verdieping. Verder ligt aan de overloop de badkamer (6 m2) met whirlpool, vast wastafel, toilet en designradiator.

2e verdieping:
Vanuit de tussenkamer kunt u via een vaste trap naar de 2e verdieping. Deze verdieping is opgesplitst in 2 gedeeltes. Enerzijds een voorzolder met hierop de Cv-installatie ATAG Z-ready (2013), aansluitingen wasmachine en droger en een dakraam. Anderzijds een 4e slaapkamer/hobbykamer (15,4 m2) met grote dakkapel. Op deze 2e verdieping is veel bergruimte onder de kapschuinte.

Buiten gebeuren:
De achtertuin is volledig omheind en voorzien van bestrating. de achtertuin is West gelegen en in de achtertuin staat een stenen berging (18 m2) . Deze berging heeft 2 toegangsdeuren aan de woningzijde en één achteruitgang naar de vrije achterom. In deze berging treft u tevens de aansluitingen wasmachine en droger aan.

Algemeen:
-De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
-Kozijnen/ramen/deuren aan de voorzijde zijn van kunststof.
-Kozijnen/ramen/deuren aan de achterzijde zijn van hout.
-De achterzijde van de woning is nagenoeg geheel voorzien van rolluiken.
-De dakkapel op de 2e verdieping dient te worden vervangen.
-Achtertuin is West gelegen.
-De woning ligt aan een doorgaande weg met aan beide zijden gelijksoortige woningen.
-Inhoud van de woning ca. 300 m3 en van de buitenberging ca. 52 m3.
-Onderhoud zowel binnen als buiten is goed te noemen.
-De woning ligt op loopafstand van het centrum van het gezellige Bergeijk.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!