Helaas, dit pand is verkocht

5571 GJ Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage, erf, tuin en ondergrond op 612 m2 staande en gelegen te Bergeijk, Hoek 3.

Vrijstaand woonhuis met garage, erf, tuin en ondergrond op 612 m2 staande en gelegen te Bergeijk, Hoek 3.
De woning ligt aan de rand van Bergeijk, nabij natuurgebied en op loopafstand van het centrum.

Begane grond:
Via de ruime hal/entree met meterkast (11 groepen en 2 aardlekschakelaars), garderobenis, toilet met fonteintje (mechanische ventilatie) en een vaste trap naar de 1e verdieping, komt u in de woonkamer. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, een gashaard, twee designradiatoren en zicht op de aangelegde zijtuin. Vanuit de woonkamer komt u vervolgens in de keuken, deze heeft een hoekraam en is uitgerust met een 1,5 RVS spoelbak, een vaatwasser, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vrieskast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de bijkeuken/halletje bereikbaar met de aansluitingen wasmachine en droger. Verder kunt u vanuit dit halletje naar de aanpandige garage en is de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal gaat u met een vast trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer heeft de badkamer ensuite terwijl deze tevens bereikbaar is vanuit de overloop door de overige slaapkamers. De slaapkamers hebben voldoende lichtinval. De badkamer heeft een ligbad, douchecabine, toilet, vaste wastafel, designradiator en naast voldoende natuurlijke ventilatie ook mechanische ventilatie. De badkamer en de aangrenzende slaapkamer zijn tevens voorzien van één dakkapel.

2e verdieping:
Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder met dakraam bereikbaar met daarop de Cv-installatie (ATAG E 2014).

Buitengebeuren:
De achtertuin is Noord-West gelegen waarbij aan de garage een berging is gebouwd welke via de achtertuin bereikbaar is. De achtertuin is verder volledig omheind en heeft het karakter van een bostuin. Verder beschikt de achter-/zijtuin over gazon, vaste planten en ligt aan het terras aan de achterzijde van de woning een vijver. Verder is de achter-/zijtuin voorzien van sierbestrating en een pergola met afsluitbare poort aan de voorzijde van de woning. De voortuin bestaat uit sierbestrating, gazon en vaste planten met lava-kiezels. De oprit aan de woning heeft parkeerplaats voor een drie-tal auto’s terwijl de garage plaats biedt voor één auto. In de garage bevindt zich de vloerverwarmingsunit en verder heeft de garage een elektrische afstandbedienbare sectionaaldeur, een separate wasbak en een extra deur naar de achtertuin.

Algemeen:
-Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.
-Vloerisolatie toegepast.
-Rolluiken aan nagenoeg de gehele woning.
-Grondwaterput aanwezig.
-Volledig aangelegde bostuin.
-De woning is voorzien van een alarminstallatie.
-Achtertuin is Noord-West gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!