Helaas, dit pand is verkocht

5571 CS Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met aanpandige garage op 580 m2 gelegen in de buurt van het "Ploegpark".

Vrijstaand woonhuis met aanpandige garage op 580 m2 aan de Buchtdwarsstraat 14 te Bergeijk. Het woonhuis ligt aan de rand van bossen, nabij een speeltuin, op loopafstand van het centrum en in de buurt van het “Ploegpark”.

Begane grond:
(vloerverwarming in woonkamer, keuken en garage)

Via entree/hal met meterkast (15 groepen en aardlekschakelaars), trapopgang naar 1e verdieping komt u in de Z-vormige woonkamer met veel lichtinval , erker, gashaard en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken (afsluitbaar middels schuifdeur). De keuken is uitgevoerd met een RVS spoelbak, vaatwasser, 4-pitsgasstel, afzuigkap, combi-oven, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de manshoge, ruime kelder bereikbaar. Via de keuken komt u vervolgens in de bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, gastentoilet met fonteintje en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree komt u via de vaste trap op een ruime overloop. Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet, de toegang tot de zolder boven de garage en een vaste trap naar de 2e verdieping. De slaapkamers hebben allen voldoende lichtinval en 2 slaapkamers zijn uitgerust met een dakkapel. De masterbedroom heeft tevens een inloopkast. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad en vaste wastafel. Verder heeft de badkamer elektrische vloerverwarming en een dakkapel.

2e verdieping:

Middels vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze is nu in gebruik als bergzolder echter hier kan een 4e slaapkamer worden gerealiseerd. Tevens hangt op deze zolder de WTW-unit en de Cv-installatie (NEFIT HR Ecomline HRC 30 H CL 2004). Vanuit de overloop op de 1e verdieping kunt u naar de zolderruimte boven de garage (eventueel als 5e slaapkamer in te richten). Middels een vaste trap kunt u vervolgens naar de garage begane grond. De aanpandige garage is ruim van opzet en is voorzien van een schrobput, vloerverwarming, elektrische sectionaaldeur met afstandsbediening en een wasgelegenheid met warm-/koud water. De vloerverwarmingsunit zit in de garage alsmede de grondwaterput welke vanuit de garage wordt aangestuurd. Verder is via een separate deur in deze garage de achtertuin bereikbaar.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met vaste planten, gazon, bosschages, een prieeltje en een tuinhuisje. De voortuin heeft een natuurlijke erfafscheiding, bloembakken met vaste planten en sierbestrating met grind. Het woonhuis heeft een eigen oprit voor 2 tot 3 personenauto’s. Verder heeft het woonhuis een eigen achterom.

Algemeen:
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen, ramen en deuren met houtnerfstructuur.
-Volledig geïsoleerd.
-Volledig voorzien van HR++ beglazing.
-Vloerverwarming in woonkamer, keuken en garage.
-Velux dakraam in zolderruimte garage.
-Alarm aanwezig.
-Krachtstroom in garage.
-Grondwaterput aanwezig.
-Achtertuin is volledig Oost gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!