Helaas, dit pand is verkocht

5571 LM Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met dubbele inpandige garage op 590 m2 ondergrond staande en gelegen aan de Weebosserweg 8A te Bergeijk.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast (9 groepen en aardlekschakelaars), trapopgang naar 1e verdieping en toegang tot de keuken. De keuken is uitgevoerd met een RVS spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken kunt u naar de kelder. Kelder is droog en manshoog. Vanuit de keuken is verder de woonkamer bereikbaar. Het betreft een royale woonkamer met voldoende lichtinval en een open haard. Aansluitend aan de woonkamer komt u in de ontspanningsruimte. De ontspanningsruimte is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin en een lichtkoepel en heeft dus voldoende lichtinval alsmede kunt u vanuit de ontspanningsruimte naar de achteruitgang met aansluitend de wasruimte. In de ontspanningsruimte staat een biljarttafel. Vanuit de ontspanningsruimte/keuken is de bijkeuken bereikbaar met aanrecht, vaste wastafel en kastruimte. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot het gastentoilet en de badkamer met inloopdouche en vaste wastafel. Verder heeft u vanuit de bijkeuken toegang tot een extra slaapkamer/kantoor met natuurlijk lichtinval. Aan de achterzijde van de woning is een aanpandige carport ingericht met ingang naar de dubbele inpandige garage. De dubbele inpandige garage beschikt over één elektrische kanteldeur en één kanteldeur met loopdeur. Verder is de garage eenvoudig uitgevoerd. In een separate ruimte welke zich in de inpandige garage bevindt, is de Cv-installatie (NEFIT 2016 met vloerverwarmingsunit) opgesteld. De garage heeft een zolderruimte, middels trap bereikbaar.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping van het woongedeelte bevinden zich 3 slaapkamers met diverse ingebouwde kasten. Tevens is op de 1e verdieping een toilet aanwezig met vaste wastafel.
De 1e verdiepingsvloer is van beton terwijl de 2e verdiepingsvloer van hout is.

Buitengebeuren:
De voortuin is volledig voorzien van klinkers en tegels. De achtertuin is vrij gelegen, vrijwel geheel verhard met borders rondom. De achtertuin is middels een vrije achterom bereikbaar.

Algemeen:
• Kortom een vrijstaande woning (kleine boerderijstijl) op een ruim perceel met veel privacy.
• Het asbest op de kap is ingepakt en de kap is verder geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen. Deze procedure is voorgelegd aan de Gemeente Bergeijk en akkoord bevonden.
• Vloer-/ en dakisolatie toegepast.
• Pand heeft dubbele beglazing op nagenoeg de gehele begane grond.
• De woning is in 2016 volledig gerenoveerd.
• Aanvaarding in overleg.
• De woning is gelegen aan een doorgaande weg met veel privacy.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!