Helaas, dit pand is verkocht

5571 HG Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Volledig gerenoveerde vooroorlogse twee-kapper met grote overkapping/carport en ruime hobbyruimte/bergruimte op 334 m2 aan de Burg. Magneestraat 74 te Bergeijk.

Volledig gerenoveerde vooroorlogse twee-kapper met grote overkapping/carport en ruime hobbyruimte/bergruimte op 334 m2 aan de Burg. Magneestraat 74 te Bergeijk. Deze woning ligt op loopafstand van het centrum van de Gemeente Bergeijk.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (8 groepen, aardlekschakelaars en krachtstroom), toilet met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping, garderobenis, heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een houtkachel, openslaande tuindeuren naar de achtertuin, ruime kelderkast en toegang tot het kantoor/de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken met een RVS spoelbak, 5-pitsgasstel, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en voldoende kastruimte. De keuken heeft veel natuurlijk lichtinval en vanuit de keuken komt u in de bijkeuken. De bijkeuken heeft een extra werkblad, een RVS spoelbak, aansluitingen wasmachine en droger en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree komt u via de vaste trap op de overloop met hieraan een 2-tal slaapkamers, een badkamer, 2 inbouwkasten onder kapschuinte en een vlizotrap naar de 2e verdieping. De slaapkamers hebben veel natuurlijke lichtinval. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, vaste wastafel, toilet en douchecabine. De badkamer heeft naast natuurlijke ventilatie ook mechanische ventilatie.

2e verdieping:

Via de vlizotrap op de 1e verdieping komt u op de 2e verdieping welke in gebruik is als bergzolder. Op deze bergzolder bevindt zich de Cv-installatie (NEFIT Proline HRC 24CW4 2008).

Buitengebeuren:

In de achtertuin bevindt zich een losstaande volledig geïsoleerde hobbyruimte/bergruimte met openslaande tuindeuren, krachtstroom, hogedruk systeem, watervoorziening en een volledige, via vaste trap bereikbare, zolderruimte op de hobbyruimte/bergruimte. Vanuit deze hobbyruimte/bergruimte is de achteringang/-uitgang (Blauwe Hoef) bereikbaar. Volledig omheinde achtertuin met gemetselde erfafscheiding en gemetselde erfafscheiding met houtenpanelen. Verder bevindt zich een houthok/klikoruimte in de achtertuin. De achtertuin is ingericht met gazon, fruitbomen en sierbestrating. Verder heeft de achtertuin een overkapping met afsluitbare poort naar de oprit met aansluitend een carport. De oprit (2 auto’s) heeft sierbestrating evenals de voortuin waarbij de voortuin een natuurlijke erfafscheiding heeft met vaste planten.

Algemeen:

- Vooroorlogse twee-kapper met veel bewaarde authentieke elementen
- HR++ beglazing in de gehele woning.
- Vloerverwarming over de gehele begane grond.
- Badkamer met vloerverwarming.
- Volledig geïsoleerde gerenoveerde woning.
- Grondwaterpomp met sprinkler installatie.
- Buitenkraantje aanwezig aan de achterzijde van de woning.
- Krachtstroom in de hobbyruimte/bergruimte.
- Achtertuin is Zuid-West gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!