Helaas, dit pand is verkocht

5571 RB Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Instapklare hoekwoning met berging, erf, tuin en ondergrond staande en gelegen te Bergeijk, Molenijzer 1.

Instapklare hoekwoning met berging, erf, tuin en ondergrond staande en gelegen te Bergeijk, Molenijzer 1. De woning ligt in nieuwe jonge wijk, nabij het centrum van de Gemeente Bergeijk en nabij een basisschool. De achtertuin van de woning is West gelegen.

Begane grond:
Hal/entree met toegang tot de bijkeuken/berging, toilet met fonteintje, vast trap naar 1e verdieping, meterkast (7 groepen met aardlekschakelaars) en toegang tot de woonkamer.
Ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en trapkast. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, RVS spoelbak, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en voldoende kastruimte.

1e verdieping:
Middels vaste trap komt u op de overloop met hieraan 3 slaapkamers, een tussenkamer/kantoor en een badkamer. De slaapkamers hebben allen natuurlijk lichtinval. De badkamer is uitgevoerd met een sanibroyeur, ligbad met douchegedeelte, vaste wastafel en naast mechanische ventilatie ook natuurlijke ventilatie. Op de overloop is tevens een extra kast gesitueerd met hierin de Cv-installatie (Remeha Avanta 2008).

2e verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met sierbestrating, tuinhuisje/schuurtje en overkapping met afsluitbare poort. Volledig omheinde voortuin met toegangspoort, sierbestrating en vaste planten.

Algemeen:
- Bouwjaar: 1974.
- Nagenoeg volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Spouwmuurisolatie toegepast.
- Op loopafstand van het centrum.
- Gelegen tegenover speelveld/parkeerplaats.
- Achtertuin is West gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!