Helaas, dit pand is verkocht

5571 SV Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning aan de rand van het dorp Bergeijk.

Verrassend ruime half vrijstaande gemoderniseerde woning met carport en privacy biedende diepe achtertuin aan de De Kabouterberg 5 te Bergeijk. Deze keurig afgewerkte woning ligt in een rustige wijk, aan de rand van het dorp, nabij bossen, scholen, sporthal, diverse uitvalswegen en toch nog relatief dicht bij het centrum.

Indeling:
Begane grond:
Via de hal/entree met de meterkast (7 groepen en aardlekschakelaars), een ruime toiletruimte met fonteintje, de trapopgang naar 1e verdieping komt u in de woonkamer. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval en heeft openslaande tuindeuren aan de achterzijde. De woonkamer is verder voorzien van een ruime provisiekast/trapkast met hierin de vloerverwarmingsunit. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken met 4-pits gasstel, afzuigkap, RVS spoelbak, vaatwasser, oven en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger in een maatwerk kastmeubel. Via de bijkeuken bereikt u de achtertuin met een overkapping over de hele breedte van de woning. Aan de achterzijde van de woning is een separate ingang naar de inpandige berging/schuur.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal gaat u via een vaste trap naar de eerste verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers met allen natuurlijk lichtinval en een moderne badkamer met ligbad, toilet, vaste wastafel en inloopdouche. De badkamer heeft naast natuurlijke ventilatie ook mechanische ventilatie.

2e verdieping:
Vanuit de overloop op de 1e verdieping gaat u met een vaste trap naar de 2e verdieping. De 2e verdieping is deels ingericht als bergzolder met hierop een infrarood cabine (ter overname), de WTW-unit, de Cv-installatie (Ferroli 2014) en de zonneboiler. Verder deels ingericht met een ruime 4e en 5e slaapkamer beide met natuurlijk lichtinval.

Buitengebeuren:
Ruime aangelegde glooiende achtertuin, volledig omheind met beukenhagen, bomen, vaste planten, gazon, sierbestrating en een zitkuil. Helemaal aan de achterzijde van de tuin is nog een opslag voor open haard hout. De achtertuin biedt maximale privacy. De voortuin is voorzien van vaste planten met sierbestrating en aan de zijkant van de woning een carport. Verder beschikt de woning over een vrije achterom met afsluitbare poort.

Algemeen:
- Deze woning is rustig gelegen en instap klaar.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Vloerverwarming in woonkamer en keuken.
- Dakisolatie en vloerisolatie.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!