Helaas, dit pand is verkocht

5571 RT Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Nette ruime uitgebouwde tussenwoning met berging, erf en tuin.

Nette ruime uitgebouwde tussenwoning met berging, erf, tuin en182 m2 ondergrond staande en gelegen te Bergeijk, Het Kaar 24.

Gelegen nabij scholen en op loopafstand van het centrum van Bergeijk, in jonge buurt gelegen.

Begane grond:

Via de hal met toilet en fonteintje, meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en trap naar 1e verdieping komt u in de woonkamer. De Z-vormige woonkamer heeft voldoende lichtinval en beschikt over een provisiekast (trapkast). Grenzend aan de woonkamer komt u in de keuken met 4-pitsgasstel, afzuigkap, 1,5 RVS spoelbak, vaatwasser, oven, koelkast en voldoende boven- en onderkasten. Via de aangrenzende bijkeuken met aansluitingen wasmachine, droger en stortbak met warm en koud water komt u in de achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal gaat u met een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers waarvan één met dakkapel en een badkamer. De slaapkamers hebben allen natuurlijke lichtinval en de badkamer is ingericht met een vaste wastafel, ligbad, toilet en douchecabine. Op de 1e verdieping hangt teven de airco (2020).

2e verdieping:

Via vaste trap komt u op de 2e verdieping welke in gebruik is als opbergzolder met 2 velux dakramen. Op de zolder bevindt zich de Cv-installatie (ATAG i28CZ 2020). Op de zolder is een extra 4e slaapkamer te realiseren.

Buitengebeuren:

Achtertuin met berging en overkapping, volledig omheind met afsluitbare poort (vrije achterom), sierbestrating, gazon en vaste planten. De woning is middels vrije achterom bereikbaar.
Voortuin is vernieuwd in 2019 met kiezels, plantenbakken met vaste planten.

Algemeen:
- De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- Dak- en vloerisolatie toegepast.
- De woning is voorzien van eiken vloer in hal en woonkamer.
- Airco van 2020.
- Schilderwerk binnen en buiten van 2020.
- De Cv-installatie is van 2020.
- Achtertuin is Oost gelegen.
- Voorschot elektra en gas € 115,00 per maand.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!