Helaas, dit pand is verkocht

5571 MR Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Tweekapper met garage, erf, tuin en verdere aanhorigheden gelegen in een kindvriendelijke wijk.

Ruim halfvrijstaand woonhuis op 216 m2 ondergrond, gelegen in een kindvriendelijke wijk met tegenover liggende speelweide inclusief speeltoestellen aan de Schutsboom 67 te Bergeijk.

Begane grond
Hal met meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar), toilet met fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval en beschikt overeen trap-/kelderkast. Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken met dubbele RVS spoelbak, 4-pits gasstel, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De keuken heeft verder een lichtkoepel en veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de keuken is de inpandige garage bereikbaar en tevens kunt u vanuit de keuken naar de achtertuin.

1e verdieping
Teruggekeerd in de hal gaat u met een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben allen natuurlijk lichtinval en rolluiken. De badkamer is uitgevoerd met een bubbelbad, vaste wastafel, toilet, douchecabine en heeft tevens een dakkapel. Verder heeft de badkamer natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping is de Cv-installatie gesitueerd (REMEHA Calenta HR combiketel 2011). Tevens bevinden zich op deze verdieping de aansluitingen wasmachine en droger en is er kastruimte onder kapschuinte.

Buitengebeuren
Achtertuin is bereikbaar vanuit de garage maar ook vanuit de keuken. De achtertuin is volledig omheind met sierbestrating, gazon en wat vaste planten en is vooral kindvriendelijk aangelegd. Deze tuin biedt voldoende privacy. De voortuin is gelegen aan en voetpad naast de rijbaan. Voortuin is vooral praktisch ingericht met sierbestrating, vaste planten en kiezels. Oprit van de woning biedt parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Algemeen
- De totale woning is voorzien van thermopane beglazing.-Dak-/spouwmuurisolatie aanwezig.
- De begane grond is voorzien van massieve paneeldeuren.
- Op de 1e verdieping zijn alle slaapkamers voorzien van kunststof kozijnen met HR-beglazing, horren en rolluiken.
- Achtertuin is Noord gelegen.
- Enegielabel B-definitief.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!