Helaas, dit pand is verkocht

5571 BG Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Mooie hoekwoning met berging op een perceel van 160 m2.

Mooie hoekwoning met berging op een perceel van 160 m2 aan de van den Valgaetstraat 14 te Bergeijk. Gelegen nabije bossen en in kindvriendelijke, rustige buurt.

Begane grond:
Hal/entree met toilet met fonteintje, meterkast (7 groepen en 3 aardlekschakelaars) en toegang tot de woonkamer. De Z-vormige woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval en een trapopgang naar de 1e verdieping middels open trap bereikbaar. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken en deze is uitgevoerd met een 4-pits gasstel, afzuigkap, oven (defect), vaatwasser, koelkast met vriesvak en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de woonkamer gaan we met een open vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers met alle natuurlijk lichtinval. Eén slaapkamer heeft een inbouwkast. Verder ligt aan de overloop de badkamer met vaste wastafel, toilet en ligbad. Verder is vanuit de overloop de 2e verdieping middels een vaste open trap bereikbaar.

2e verdieping:
Voorzolder met separate ruimte voor wasmachine en droger en de Cv-installatie (ATAG E 2017) en een separate bergruimte hierop de omvormer van de zonnepanelen (10 stuks 2022). De 2e verdieping is verder ingericht met een 4de slaapkamer met dakkapel en kastruimte onder kapschuinte

Buiten gebeuren:
Voortuin met hagen als erfafscheiding, bomen vaste planten, sierbestrating en kiezels. De achtertuin is volledig omheind gemetseld en deels gemetseld met hout met losstaande berging en afsluitbare poort naar parkeerterrein. De achtertuin heeft sierbestrating, gazon, hagen, bomen en een druivenstruik. De woning heeft een elektrisch luifel aan de achterzijde en een hand bedienbaar luifel aan de voorzijde. Het schuurtje heeft een bitumen platdak voor fietsen en tuinspullen/(tuin)gereedschap.

Algemeen:
- Dubbele beglazing op de begane grond en gedeeltelijk dubbele beglazing op de 1e verdieping.
- Spouwmuurisolatie.
- OOST-gelegen achtertuin.
- 10 zonnepanelen (2022), 5 op het Westen en 5 op het Oosten.
- Elektrisch luifel aan de achterzijde.
- Hand bedienbaar luifel aan de voorzijde.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!