Helaas, dit pand is verkocht

5571 BB Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Zeer ruim halfvrijstaand woonhuis met garage/berging op een perceel van 356 m2 aan de Nieuwstraat 35 te Bergeijk.

Zeer ruim halfvrijstaand woonhuis met garage/berging op een perceel van 356 m2 aan de Nieuwstraat 35 te Bergeijk. De woning ligt met de achtertuin op het Zuiden, op loopafstand van het centrum en nabij bossen.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal/entree met meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping heeft u toegang tot de keuken. De keuken is uitgevoerd met een granieten aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, RVS spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit de komt u in de woonkamer, type doorzonkamer met natuurlijke ventilatie en veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de bijkeuken/halletje met hier de aansluitingen wasmachine/droger. Ook is vanuit de bijkeuken/halletje de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:
Teruggekeerd in hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 ruime slaapkamers met veel natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie, een separaat toilet en de badkamer. Vanuit één van de slaapkamers is het balkon bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche met thermostaatkraan, een vast wastafel en een designradiator.

2e verdieping:
Op de overloop van de 1e verdieping kunt u via vaste trap naar de 2e verdieping, hier treft u een ruime bergzolder aan welke bestaat uit een voorzolder met dakraam en een 4e slaapkamer/hobbyruimte met dakkapel. Op de voorzolder bevindt zich de Cv-installatie (Radson van circa 1989). De 4e slaapkamer/hobbyruimte heeft tevens kastruimte onder kapschuinte.

Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met een overkapping aan de woning. De overkapping is uitgevoerd met twee lichtkoepels en verlichting. De achtertuin biedt veel privacy en bestaat uit gazon, bomen en vast planten. Verder staat in de tuin een garage met elektrisch bedienbare garagedeur. De berging is aan de achterzijde van de garage aangebouwd. Verder beschikt de woning over een ruime oprit welke beschikt is voor meerdere auto’s. De voortuin heeft een gemetseld muurtje als erfafscheiding met de openbare weg en verder vooral bestrating met enkele borders met vaste planten en een boom.

Algemeen:
- Bouwjaar circa 1979.
- Dak is van binnenuit geïsoleerd.
- Spouwmuurisolatie toegepast en dubbele beglazing in de woning m.u.v. de voordeur, zijlicht en de dakkapel op zolder.
- Buitenkraantje aan zijgevel.
- Grondwaterput samen met de buren.
- Regeninstallatie in de achtertuin aanwezig.
- Achtertuin is ZUID gelegen.
- Gelegen oploopafstand van het centrum en bossen.
- Maximale privacy in de achtertuin met afsluitbare poort naar de oprit.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!