Helaas, dit pand is verkocht

5571 GT Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Levensloop bestendige hoekwoning met garage

Levensloop bestendige hoekwoning met garage, erf en tuin op een perceel van 155 m2 aan de Dr. A.H. van Papendrechtstraat 69 te Bergeijk. De woning ligt in een rustige kindvriendelijke buurt op loopafstand van het centrum en tegenover een speelveldje.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal/entree met meterkast (7 groepen, 1 aardlekschakelaar), toilet met fonteintje, designradiator, trapopgang naar 1e verdieping en glazen klapdeuren komt u in de keuken. De keuken is uitgevoerd met een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser en voldoende kastruimte waaronder apothekerskast. Aansluitend komt u in de bijkeuken waar de warmwater boiler en de aansluitingen wasmachine en droger zijn voorzien. Vervolgens komt u in de badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en toilet. De badkamer heeft natuurlijke ventilatie en is afsluitbaar met een glazen schuifdeur. Vanuit de badkamer maakt u de oversteek naar de slaapkamer begane grond. Deze ruime slaapkamer is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin en is verder uitgerust met een lichtstraat (lessenaars dak) met verduistering. Boven de schuifpui hangt aan de buitenzijde een elektrisch zonneluifel. Vanuit de slaapkamer maar ook vanuit de keuken is de woonkamer (doorzonkamer) bereikbaar met veel natuurlijk lichtinval. Aan de voorzijde van de woonkamer heeft u een ruimtelijk inzicht over een speelveldje met speeltoestellen.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal gaat u met een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers, waarvan 2 met een inbouwkast, een separate inbouwkast en een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van natuurlijk lichtinval. De badkamer is uitgevoerd met een instapdouche en vaste wastafel en heeft zowel natuurlijke als mechanische ventilatie. Op de badkamer is tevens een mogelijkheid voor aansluitingen wasmachine en/of droger.

2e verdieping:
Op de overloop van de 1e verdieping kunt u via vlizotrap naar de 2e verdieping, hier treft u een ruime bergzolder waar de Cv-installatie (Radson bouwjaar ca. 1998) en de warmwater Vaillant-geiser zijn gesitueerd.

Buitengebeuren:
Volledig omheinde en met sierbestrating verharde achtertuin met in de achtertuin een vrijstaande garage met sectionaaldeur en afstandsbediening. De garage is over de gehele breedte van het perceel en is verdeeld in een garagegedeelte en een fietshokgedeelte. De voortuin is omheind met sierhekwerk en verhard met sierbestrating. In de voortuin zijn enkele borders met vaste planten aanwezig.


Algemeen:
- Bouwjaar circa 1972.
- Volledig voorzien kunststof ramen, kozijnen en deuren met dubbele-beglazing.
- Vloerisolatie toegepast.
- Dakisolatie beperkt.
- Spouwisolatie gedeeltelijk toepast.
- De complete bovenverdieping is voorzien van rolluiken.
- De boiler heeft een capaciteit van 50 liter.
- Achtertuin is ZUID-WEST gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!