Helaas, dit pand is verkocht

5571 BH Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Ruime tussenwoning met losstaande berging op een perceel van 138 m2 gelegen aan het Pieter Willemsstraat 9 te Bergeijk

Ruime instapklare tussenwoning met losstaande berging op een perceel van 138 m2 gelegen aan het Pieter Willemsstraat 9 te Bergeijk. De woning ligt op loopafstand van het gezellige centrum van de Gemeente Bergeijk en op loopafstand van een omvangrijk bosgebied. Verder ligt de woning op ongeveer 20 autominuten van ASML, de Hightech-campus of Philips.

Begane grond;
Hal/entree met meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars), gastentoilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, een erker aan de voorzijde, een gaskachel en vanuit de woonkamer is middels een vaste open trap de 1e verdieping bereikbaar. Tevens heeft de woonkamer een schuifpui aan de achterzijde waardoor je via de serre naar de achtertuin kunt. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken, deze is uitgevoerd met een RVS spoelbak, combi-oven, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte.
Via de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, extra opbergruimte en eveneens toegang tot de achtertuin.

1e verdieping;
Teruggekeerd in de woonkamer gaat u met een vaste open trap naar 1e verdieping. Aan de overloop liggen 2 ruime slaapkamers met allen natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie en een badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, vaste wastafel, toilet en een inloopdouche. De badkamer heeft eveneens natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping;
Vanuit de overloop kunt u met een vaste trap naar de 2e verdieping, hier bevindt zich de ruime 3e slaapkamer met 2 grote dakkapellen en een vaste wastafel. Verder is op deze verdieping een extra opbergkast aanwezig en een technische ruimte met hierin de Cv-installatie (NEFIT Trendline HRC 25 CW4 van 2019). De technische ruimte is voorzien van een dakraam.

Buitengebeuren;
De gezellige volledig omheinde achtertuin met losstaande berging heeft een afsluitbare poort naar de parkeerplaats. Vanuit de serre is de achtertuin ook bereikbaar. De achtertuin is nagenoeg volledig verhard met sierbestrating en een stukje kunstgras. De voortuin heeft een lage erfafsluiting en is voorzien van kiezels met vaste planten en sierbestrating.

Algemeen;
- Bouwjaar 1973
- Dakisolatie, deels spouwisolatie, beperkte vloerisolatie.
- Geheel voorzien van HR-beglazing m.u.v. de voor- en achterdeur.
- 1e verdiepingsvloer beton, 2e verdiepingsvloer hout.
- Vloerverwarming in de badkamer.
- Buitenkraantje aan de achterzijde.
- Noord gelegen achtertuin.
- De garage wordt in een losse koop aangeboden voor een bedrag van € 25.000,-- K.K.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!