Helaas, dit pand is verkocht

5531 CC Bladel

Omschrijving

Deze verrassend ruime halfvrijstaande woning staat op een perceel van maar liefst 574 m² kort tegen het centrum van de levendige kern van Bladel. De woning is gebouwd in 1922 en in 1967 en 1979 verbou

Algemeen
De materiaalkeuzes stammen voor een groot gedeelte uit de genoemde bouwperiode. Deze woning is verrassend ruim met een grote slaapkamer op de begane grond, een badkamer op de begane grond en 4 slaapkamers op de 1e verdieping.

Begane grond

Via een royale voortuin, netjes afgewerkt met een stalen hekwerk komt u in de hal. De hal geeft toegang tot de beneden slaapkamer, woonkamer, eetkamer, meterkast en de trap naar de 1e verdieping.

Slaapkamer

Aan de voorzijde is een mooi ruime slaapkamer (4x4 m) die vanzelfsprekend ook als speelkamer, kantoor of praktijkruimte voor een beroep aan huis gebruikt zou kunnen worden.

Woonkamer

De woonkamer is met een lengte van royaal 12 meter en een breedte variërend van 3.75 m tot 6 m enorm te noemen. Het voorste gedeelte is voorzien van spouwisolatie. In de woning zijn alle ramen van dubbel glas (m.u.v. 2 klepraampjes). De gebruikte materialen zijn hout (plafond), behang (wanden) en vloerbedekking. In het voorste gedeelte is een gashaard aanwezig, daarachter zit de vroegere open aard ‘verstopt’, maar nog altijd bruikbaar.

Eetkamer

De keuken bestaat uit twee gedeelten. Het gedeelte waar een hoekkeuken is opgesteld met vaatwasser, oven, gaskookplaat. Daarnaast is een kamer, tussen de keuken en de woonkamer, die zou kunnen dienen als eetgedeelte van de keuken. In deze ruimte is ook een ingebouwde kast aanwezig. Door deze ruimtes samen te trekken ontstaat een prachtige ruimte voor een mooie leef keuken.

Bijkeuken/Toilet/Douche

Aansluitend aan de keuken zit de bijkeuken die toegang geeft tot de achtertuin, het toilet en de badkamer. In de badkamer is onlangs een nieuwe douche unit geplaatst.

1e verdieping

Via de trap kom je op de eerste verdieping op een grote overloop. Hier is een grote bergkast aanwezig van ca. 3.5 m². De hal geeft toegang tot de 4 slaapkamers en tot de toilet/wasruimte op de eerste verdieping.

Slaapkamers

De 4 slaapkamers variëren in afmeting. De voorste twee slaapkamers zijn tussen de 10 en 13 m² groot. De achterste twee slaapkamers zijn beiden ca. 10 m² groot. Deze slaapkamers hebben een dakkapel over de hele breedte van de slaapkamer. Een van deze slaapkamers geeft toegang tot een extra bergruimte van 6 m².

Toilet/wasgelegenheid

Daarnaast is er een toilet aanwezig op deze verdieping en een wastafel met koud en warm stromend water. Deze verdieping heeft, gezien het aantal kamers, zeker de mogelijkheid om ook hier een volledige badkamer te realiseren.

2e verdieping

Via een 2-tal luiken op de slaapkamer en overloop kun je naar de begaanbare zolder. Deze is, gezien de vele bergruimte op de 1e verdieping niet in gebruik bij de huidige bewoners.

Tuin

Achter de woning bevindt zich een mooie vierkante royale tuin. De tuin heeft veel privacy. De tuin ligt weliswaar op het noorden, maar toch kan de zonaanbidder hier vrijwel de hele dag genieten van de zon. De diepte maakt dit meer dan mogelijk. Ook voor kinderen heeft deze tuin ideale afmetingen om te spelen en ravotten.

Carport en garage

Aan de linkerzijde van de woning is een lange inrit aanwezig die doorloopt tot onder een royale carport. Daarachter bevindt zich een garage/berging die uit drie delen bestaan. De garage is ca. 4.50 lang en de twee bergingen daarachter geven met 8 en 15 m² meer dan voldoende opbergruimte.

Ligging

De locatie van de woning is zeer gunstig te noemen. Aan de ene kant zit je aan de rand van het dorp waardoor je binnen enkele honderden meters op de doorgaande weg naar de snelweg zit. Aan de andere kant is de supermarkt, apotheek en winkelstraat op 500 meter afstand bereikbaar. Ook het sportpark is op korte afstand gelegen.Kenmerken:

Verrassend veel ruimte in en om de woning.
Mooie grote rechte kavel.
Ligging t.o.v. ontsluiting, centrum, sportpark is ideaal.
Grotendeels kunststof kozijnen.
Nagenoeg alle ramen zijn van dubbel glas voorzien.
Een pand wat door de nieuwe bewoners zeker gemoderniseerd gaat worden, maar wel direct bewoonbaar is, waardoor de modernisering in fasen kunnen gebeuren.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!