Helaas, dit pand is verkocht

5531 GT Bladel

Brochure

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woning uit 1991, later royaal uitgebouwd, ligt op een kavel van 224 m² en heeft een forse inhoud met 460 m³. De woning ligt in een rustige buurt en is perfect onderhouden.

Algemeen

Met 4 slaapkamers en een 5e slaap/hobby kamer (of praktijkruimte) is de ruimte voor een 2-kapper bijzonder royaal.

Begane grond

Via de overdekte entree kom je in de hal die toegang geeft tot de woonkamer en waar zich ook de meterkast (7 groepen/2 aardlek) aanwezig is. Een open houten trap geeft toegang tot de 1e verdieping. Naast de stucwanden en plafond is de vloer betegeld, welke betegeling doorloopt tot in de woonkamer.

Woonkamer

De woonkamer is L-vormig en heeft door de grote voor- en achterramen veel lichtinval. De tegelvloer loopt door vanuit de hal en de wanden en plafond is van stucwerk. Deze kamer geeft ruimte een aan royaal zitgedeelte aan de voorkant en een eetgedeelte wat kort tegen de keuken gesitueerd is. Door de ligging pal op het zuiden is er veel zoninval in de achterste gedeelte van de woonkamer.

Keuken.

Een prachtige rechte keuken van royaal 5 meter in moderne tint voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals vaatwasser (Siemens) grote koelkast (Electrolux) rvs-afzuigkap (Bauknecht), gaskookplaat, en combi-oven/magnetron (Bauknecht). Er zijn veel boven- en onderkasten, waardoor er veel bergruimte is. De wanden en plafond (met inbouwspotjes) zijn van stucwerk. De vloer is betegeld en voorzien van vloerverwarming.

Uitbouw/bijkeuken met verdieping.

De volledig gerenoveerde uitbouw/bijkeuken geeft toegang naar de tuin, de berging en via een open houten vaste trap naar de 1e verdieping. De hier aanwezige toiletruimte is volledig betegeld met vrijhangend toilet en fonteintje. In deze uitbouw is voldoende ruimte voor wasmachine, droger en vriezer. Ook de pomp van de vloerverwarming is hier geïnstalleerd

Aansluitend is de fietsenberging die toegankelijk is vanuit de carport.

Boven deze uitbouw is een 1e verdieping die via een vaste trap te bereiken is. Deze ruimte is voorzien van verwarming, waardoor het een ideale extra slaapkamer, hobbyruimte of wellicht praktijkruimte is. Door het raam komt voldoende daglicht binnen.

1e verdieping

Via de trap komen we op overloop van de 1e verdieping. Deze hal geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping. De slaapkamers variëren in grootte en zijn allen voorzien van wanden en plafonds met stucwerk. Alle ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van handbediende rolluiken.

De luxe en moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douchewand, vrijhangend 2e toilet, grote wastafel met badmeubel, designradiator en fraai plafond hoog betegeld. Het plafond is mooi afgewerkt met stroken uitgevoerd in een lichte hout tint.

2e verdieping

Via een vaste trap komen we op de 2e verdieping. Het voorste gedeelte is in gebruik als ‘bergzolder’ en hier hangt de ATAG Hr-ketel van 2008 (type: Blauwe Engel) die jaarlijks onderhouden wordt. Het 2e deel van deze verdieping is ingericht als slaapkamer en voorzien van een Velux dakraam. De schuine kanten zijn afgetimmerd en voorzien van opbergruimte.

Tuin

De tuin ligt pal op het zuiden, waardoor er in de tuin altijd een plekje in de zon te vinden is. De privacy in de tuin is optimaal. In de tuin staat een houten tuinhuis welke voorzien is van elektra.

Carport en garage

Aan de woning zit een royale carport, voorzien van inbouwspotjes, die aan drie kanten ommuurd is.

Kenmerken:

Het pand is prima onderhouden.
Volledige spouw, vloer, dakisolatie en isolatieglas (beneden).
Beide verdiepingsvloeren van de woning zijn van beton.
Zonneluifel achterzijde.
1e verdieping voorzien van handbediende rolluiken.
In een rustige buurt en toch op korte afstand van het centrum van Bladel.
Vloerverwarming in keuken-bijkeuken-toilet en badkamer.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!