Helaas, dit pand is verkocht

5531 GA Bladel

Brochure

Omschrijving

Fraai uitgebouwde karakteristieke 2-kapper met royale garage en fraai aangelegde zonnige achtertuin met privacy.

Algemeen

Op een mooie rustige locatie op loopafstand van het centrum ligt deze uitgebouwde karakteristieke 2-kapper met royale garage en een fraai aangelegde zonnige achtertuin met veel privacy.
De wijk heeft meer dan voldoende parkeergelegenheid. Op korte afstand is een speeltuin en een speelveld waar de kinderen kunnen skeeleren, voetballen, basketballen etc. Alle scholen, vanaf kinderdagverblijf tot Pius X-collega, liggen eveneens op korte afstand.

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal met garderobe nis. In de hal bevindt zich de moderne meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal heb je toegang tot de trap naar de 1e verdieping, de woonkamer en de keuken.
Kelder: er is een manshoge royale kelder aanwezig, direct bereikbaar vanuit de keuken.
Woonkamer: de woonkamer is voorzien van een tegelvloer en openslaande deuren naar de tuinkamer. Het plafond is gestuct met sierlijsten. De kamer heeft voldoende lichtinval. De tuinkamer is voorzien van een loopdeur naar de tuin, diverse inbouwspots en een gaskachel.

Keuken: de wanden in de keuken zijn deels betegeld/deels gestuct. De keukenopstelling is gesplitst en heeft een kunststof aanrechtblad met 1,5 spoelbak, ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en voldoende onder- en bovenkastjes.
Badkamer: de badkamer is vanuit de bijkeuken bereikbaar en is voorzien van een ligbad met jacuzzi, thermostaatkraan, vaste wastafel, hangend toilet en elektrische afzuiging. De badkamer is volledig betegeld en er is natuurlijke ventilatie aanwezig.
Bijkeuken: in de bijkeuken hangt de ATAG HR-cv-ketel (2012). Tevens is hier een ingebouwde kastenwand, waar de aansluiting van de wasmachine en droger is voorzien.

1e verdieping

Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De wanden zijn van granol en het plafond is voorzien van MDF-panelen. Alle vloeren zijn op de 1e verdieping voorzien van laminaat.
Slaapkamer 1-2-3: de slaapkamers zijn voorzien van stucwerk en MDF-panelen plafond. Tevens zijn er kiep/draairamen aanwezig en zijn er rolluiken gemonteerd.
Badkamer/toilet: deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel en hangend toilet. Ook hier is natuurlijke ventilatie aanwezig.

2e verdieping

Via een vlizotrap is er toegang tot de 2e verdieping. Deze vlizotrap is aanwezig in een van de slaapkamers. De eerdere bewoners hadden vanuit deze kamer een vast trap naar de 2e verdieping gemaakt. Deze trap is nog aanwezig en zou, indien gewenst, herplaats kunnen worden.

Tuin: de gezellige, sfeervolle tuin geeft voldoende privacy en is onderhoudsvrij aangelegd. Naast het gazon zijn er enkele terrassen uitgevoerd in sierbestrating. Verder is er een grote poort in de tuin aanwezig, waardoor een caravan/camper op het eigen perceel gestald kan worden.

Garage: achter in de tuin staat een royale, in spouw uitgevoerde, garage. Deze dateert van 1998. Deze garage is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en over de gehele oppervlakte is er een verdiepingsvloer aanwezig. Leidingen voor water en gas zijn doorgetrokken tot in deze garage, wat deze garage geschikt maakt voor meerdere doeleinden. De inrit is voldoende groot om een eigen voertuig te parkeren.

Kenmerken:
 Inhoud van de woning is ca. 365 m³ (excl. inhoud garage).
 Dak van de woning is van binnenuit na geïsoleerd.
 Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.
 1e verdieping volledig voorzien van rolluiken.
 1e verdieping vernieuwd (1997) kozijnen (draai/kiep).
 Tuin met veel privacy.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!