Helaas, dit pand is verkocht

5531 TR Bladel

Brochure

Omschrijving

Uitgebouwde verrassend ruime tussenwoning met berging gelegen in een nette woonwijk in Bladel.

Deze uitgebouwde tussenwoning met berging staat in een nette woonwijk in Bladel en ligt op loopafstand (ca. 1 km) van alle voorzieningen. De benedenverdieping is verrassend groot door de gerealiseerde uitbouw. Daarnaast zijn er 4 slaapkamers aanwezig waarvan 3 groot van formaat zijn. De woning is op veel fronten gemoderniseerd.
Kortom een prima gezinswoning met erg veel binnenruimte op een mooie locatie!!

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal, waar de gemoderniseerde meterkast aanwezig is, het toilet en de toegang tot de woonkamer en trapopgang.

Woonkamer: deze is uitgebouwd en heeft daardoor erg veel ruimte. Grote raampartijen aan de achterzijde en de 2 lichtkoepels in de uitbouw zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer. Op de vloer ligt een donkere tegel met vloerverwarming en in het plafond zijn spotjes verwerkt. De openslaande pui aan de achterzijde maakt dat je woonkamer en tuin naadloos in elkaar over kunt laten overlopen. Aan de achterkant is een uitvallend zonnescherm, over de gehele breedte, aanwezig.

Keuken: de hoekkeuken is ca. 5 jaar geleden geplaatst en voorzien van voldoende apparatuur zoals; afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, extra grote inductie kookplaat, koelkast en ‘Quooker’kraan. De greep loze keuken is voorzien van een stenen werkblad. Zowel het werkblad als de onderkastjes geven erg veel werk- c.q. bergruimte.

1e verdieping

Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping welke toegang geeft tot de drie slaapkamers en badkamer op deze verdieping.

Slaapkamer 1-2-3: de drie slaapkamers verschillen van formaat (2x groot, 1x middelmatig) maar zijn qua afwerking grotendeels vergelijkbaar. Alle kamers hebben laminaat (doorlopend) en royale raampartijen. De verschillen zitten in de plafondafwerking en al dan niet ingebouwde spotjes. Op alle kamers is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig.

Badkamer: deze is nog vrij eenvoudig afgewerkt. Naast een doucheruimte is er een wastafel en toilet aanwezig en er is eveneens natuurlijk ventilatie beschikbaar.

2e verdieping

Via een vaste trap kom je op de 2e verdieping. De 2e verdieping bestaat uit twee gedeelten:
Bergzolder: op de voorzolder is de aansluiting voor de wasmachine aanwezig en hangt de cv-ketel (Ferroli) en de bad geiser (Vaillant).

Slaapkamer 4: de 4e slaapkamer is riant qua afmeting. Het Velux dakraam voorziet in meer dan voldoende lichtinval.

Buitengebeuren

Aan de voorzijde is er leuke voortuin qua formaat en achter is de tuin ruim genoeg om van de mooie zomers dagen te genieten zonder dat er veel onderhoudswerkzaamheden zijn. Via de eigen achterom kom je op een speelplein met toestellen. In de achtertuin is eveneens een berging van ca. 10 m² aanwezig.

Kenmerken:

- Uitgebouwde benedenverdieping.
- 4 slaapkamers beschikbaar, waarvan 3 groot genoemd mogen worden.
- Eigen achterom via de achterzijde van de woning.
- Op loopafstand van alle voorzieningen en kort bij het voorgezet onderwijs.
- Keuken enkele jaren geleden vernieuwd.
- Isolatiepakket met als resultaat label C (definitief).
- Meerdere rolluiken aanwezig en zonnescherm.
- Benedenverdieping voorzien van vloerverwarming.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!