Helaas, dit pand is verkocht

5531 HE Bladel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande, authentieke gezinswoning gelegen op een kavel van 790 m².

WONING OP EEN RUSTIGE LOCATIE IN HET CENTRUM MET MOGELIJKHEDEN!!
Deze authentieke woning ligt op een rustige locatie op slechts 250 meter van de markt c.q. de winkelstraat. De woning is gebouwd in 1935, is grotendeels authentiek en ligt op een mooie kavel van maar liefst 790 m². De kavel is breed van opzet en de woning ligt zo op de kavel dat er voldoende ruimte is voor het uitbouwen van de woning c.q. het bijbouwen van garage, carport etc.

Indeling
Via de voorzijde van de woning kom je in de hal met een authentieke vloertegel en loop je van daaruit door naar de royale L-vormige woonkamer die ontstaan is uit het samenvoegen van drie vroegere ruimtes. De woonkamer heeft veel lichtinval door de flinke raampartijen. Vanuit de kamer is een bijna manshoge kelder bereikbaar.
Achter de woonkamer ligt een leefkeuken met eenvoudige keukeninrichting. Hier is ook een schouw aanwezig die overigens al lang niet meer gebruikt is door de huidige bewoners. Achter de keuken is een bijkeuken met toegang tot de douche, toilet en bergruimte. In deze bergruimte hangt de cv-ketel. Via deze ruimte ga je naar de tuin of betreedt je de woning.

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop van deze woning. Aan de voorzijde zijn twee kamers gerealiseerd en aan de achterkant is één grote ruimte met vrij zicht tot het met planken onderschoten dak. De houten spantconstructie zit in het zicht en geeft mogelijkheden om de woning te moderniseren met behoud van het authentieke karakter. Boven de 2 slaapkamers is bergruimte.

Buitengebeuren
Achter de bijkeuken is een afhang aanwezig voor het opbergen van spullen. De woning ligt aan de rechterzijde van de kavel, waardoor er erg veel ruimte aan de linkerkant overblijft voor aanpassingen die de nieuwe bewoners willen doen. Het bijbouwen van een garage met carport is aan deze zijde mogelijk. De riante tuin is netjes omheind met houten schutting, coniferen en stenen muur. In de tuin is eveneens een flinke vijverpartij aanwezig. De kavel is met 790 m² groot en mooi rechthoekig van afmeting.

Samenvattend: deze woning heeft een authentiek karakter en is grotendeels nog in de oude staat. Voor de liefhebber is deze woning te verbouwen tot een moderne woning met authentieke karakteristieke eigenschappen. Een locatie die rustig is en toch in het centrum ligt op een kavel waar de wensen voor de nieuwe eigenaren altijd te realiseren zijn.

Kenmerken:
- Mooie rechte kavel.
- Ligging in het centrum op een rustige locatie.
- Authentieke karakteristieke woning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!