Helaas, dit pand is verkocht

5531 SL Bladel

Brochure

Omschrijving

Ruime tussenwoning met berging, vrije achterom en 4 slaapkamers.

Op zoek naar een ruime tussenwoning?
Deze ruime tussenwoning staat op een rustige locatie in Bladel. De woning dateert van 1973, maar is op sommige onderdelen in die periode vernieuwd. Met totaal vier slaapkamers op de eerste en tweede verdieping mag deze woning zonder meer ruim genoemd worden.

Begane grond
Via een afgeschermde voortuin, waardoor ook de zonnige voortuin ideaal is om in te verblijven, kom je in de hal van de woning. Hier is de meterkast (moderne stopenkast, 5 groepen) aanwezig, een garderobenis en van hieruit loop je door naar de woonkamer. De L-woonkamer is royaal van opzet en de flinke raampartijen aan de voor- en achterkant zorgen voor voldoende lichtinval. De vloer is betegeld en de wanden en plafonds zijn gestukadoord. Tevens is hier een houtkachel aanwezig. De kamer staat in open verbinding met de keuken waar een royaal keukenblok staat opgesteld. Vanuit de kamer kun je naar een ‘hal’, waar een royale kelderkast onder de trap is gemaakt en het toilet aanwezig is.

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping vanwaar je toegang hebt tot de drie slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers zijn allemaal van meer dan voldoende formaat, waarbij de grootste slaapkamer meer dan royaal genoemd mag worden. Alle slaapkamers hebben gestukte wanden en plafonds. De kunststof kozijnen hebben een draai/kiepfunctie.
De badkamer is eveneens royaal. Hier is een bad/douche en een hangend toilet aanwezig. Er is een raam voor de benodigde ventilatie. Ook een aansluiting voor de wasmachine is hier beschikbaar.

2e verdieping
Via opnieuw een vast trap kom je op de 2e verdieping, welke uit drie delen bestaat. Allereerst de voorzolder, waar de cv-ketel NEFIT Topline hangt (2018 volledig gereviseerd). Daarachter zit een bergzolder onder de dak schuinte. Aan de achterkant is een 4e slaapkamer waarbij het lichtinval bijzonder groot is door de enorme dakkapel. Deze kamer is ook een ideale kamer voor hobby of als thuiswerkplek. Ook op deze kamer is een aansluiting voor de wasmachine.

Buitengebeuren
Zoals gezegd is zowel de voor- als achtertuin voorzien van een hoge afscheiding waardoor beiden gebruikt kunnen worden om buiten te vertoeven. Via beide kanten is er ook een vrije achterom. Aan de achterzijde is tevens een overkapping en een externe berging aanwezig.

Kenmerken:
Royale tussenwoning,
Totaal 4 royale slaapkamers,
Kunststof kozijnen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!