Helaas, dit pand is verkocht

5531 BX Bladel

Brochure

Omschrijving

Prachtige vrijstaande woning staat op een rustige en gewilde locatie in Bladel

Op zoek naar ruimte, rust en vrijheid?

Deze prachtige vrijstaande woning staat op een rustige en gewilde locatie in Bladel. De ruimte in de woning is erg groot en de tuin is onder architectuur fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De voorzieningen van Bladel liggen op relatief korte afstand. De woning en tuin zijn prima onderhouden en voorzien van allerlei moderne materialen.

Begane grond
De entree is royaal en geeft toegang tot de trap naar de 1e verdieping, meterkast (13 groepen) en de woonkamer. Op de vloer ligt een neutrale tegel welke doorloopt over de hele benedenverdieping. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

De woonkamer heeft een flink aantal ramen en aan de achterzijde een dubbele openslaande deur. Dat alles zorgt voor voldoende lichtinval en de openslaande deuren voor een natuurlijke verbinding met het terras c.q. de tuin. Zowel de wanden als plafonds zijn strak gestukt.

De keuken in U-vorm is verrassend groot en voorzien van een zitgedeelte waar gezellig samen gegeten kan worden. De keuken zelf is geplaatst in 2011 en voorzien van een 5 pits gasstel, afzuigkap, 1,5 spoelbak, Quooker, vaatwasser en erg veel bergruimte. De keuken is afgewerkt met een hardstenen blad. Separaat in dezelfde stijl is een wandopstelling geplaats met koelkast, stoomoven, combimagnetron en inbouw koffiemachine. Vanuit de keuken heb je eveneens toegang tot een (4 treden) verdiepte kelderruimte.

Tussen de keuken en de tuin ligt de bijkeuken die voorzien is van een inbouwkast en waar je toegang hebt tot het toilet. Vanuit de bijkeuken loop je door naar de inpandige garage welke netjes is afgewerkt met o.a. een tegelvloer, dubbele openslaande toegangsdeur, inbouwkast, verwarming en verdeler pomp vloerverwarming. Hier hangt ook de cv-ketel (NEFIT Topline) uit 2009.

1e verdieping
Via de trap kom je op de royale overloop van deze verdieping. Van hieruit heb je toegang tot de 4 slaapkamers op deze verdieping, de wasruimte en de badkamer. Op de vloer ligt een doorlopend laminaatparket, welke in de afgelopen jaren is geschuurd en opnieuw gelakt.

De 4 slaapkamers zijn qua afwerking vergelijkbaar met het eerdergenoemde laminaatparket op de vloer, gestukte wanden, een draai/kiepraam met isolerende beglazing. De afmetingen verschillen, maar alle kamers zijn ruim van formaat. Een van de kamers heeft een inbouwkast onder de dakschuinte.

De wasruimte heeft een aansluiting voor de wasmachine en droger en is voorzien van een tegelvloer. Ook de wanden zijn plafondhoog betegeld.

De badkamer is zeer royaal en prachtig afgewerkt. Met een inloopdouche, bad met whirlpoolfunctie, een afgescheiden toilet, designradiator, twee luxe losstaande wastafels in badmeubel met spiegelkast en op en fraaie wijze volledig betegeld. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming en natuurlijke ontluchting.

2e verdieping
Via een open houten trap kom je op de 2e verdieping. Deze is in drie delen opgesplitst met aan de ene kant een royale 5e slaapkamer. Aan de andere kant een mooie bergruimte en het middenstuk is de ‘overloop’ van deze verdieping. Voor de benodigde lichtinval zijn Velux dakvensters geplaatst.

Buitengebeuren
Zowel de voor- als achtertuin zijn onder architectuur aangelegd met moderne materialen. Mooie bakken van betonelementen en een fraaie buitentegels als bestrating. De tuin is bovendien onderhoudsvriendelijk en heeft erg veel privacy te bieden. Achter in de tuin staat een tuinhuis voorzien van tegelvloer.

Kenmerken:
- Mooi kavel van 520 m²
- Royale woning met:
o 5 slaapkamers
o Inpandige garage
o Uitgebreide keuken
o Luxe badkamer
- Dubbele beglazing en vloer-, spouw-, dakisolatie.
- Vloerverwarming begane grond en badkamer.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!