Helaas, dit pand is verkocht

5531 KE Bladel

Brochure

Omschrijving

Tussenwoning met berging gelegen aan een speelweide aan de Valeriaan 13 te Bladel.

Moderne, hoogwaardig afgewerkte tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde gelegen aan de Valeriaan 13 te Bladel. Betreft een jonge woning in een kindvriendelijke wijk met een speelweide aan de voorzijde. Tegelijkertijd zijn de voorzieningen ‘om de hoek’. Deze woning heeft 3 slaapkamers en een grote zolderverdieping en is vanzelfsprekend volledig geïsoleerd.

Kenmerken
• Woonoppervlakte: 101 m2
• Inhoud: 335 m3
• Perceeloppervlakte: 107 m2
• Bouwjaar: 2014
• Bijgebouwen: overkapping en houten berging
• Ligging: Gelegen in een verkeersluwe straat, nabij uitvalswegen, kindvriendelijke wijk met een speelweide aan de overzijde. Afstand tot voorzieningen ca. 1km.
• Volledig geïsoleerd, HR++ beglazing, kunststof kozijnen.
• Verwarming en warm water middels ATAG combiketel uit 2014. Inverter airco installatie van 2021.
• Instapklaar!

Onderstaand treft u een korte omschrijving van de indeling van het object.

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met toegang tot het toilet (fraai betegeld, vrijhangend toilet, fonteintje), meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapopgang naar de eerste verdieping, en doorgang naar de woonkamer. Frisse woonkamer met open keuken en glazen achterpui. De luxe keuken is in rustige kleuren uitgevoerd, beschikt over greeploze keukenkastjes en afgedekt met een composiet werkblad en achterwand. De volgende luxe inbouwapparatuur is voorzien: inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koel- vriescombinatie, combimagnetron en Quooker. Alle apparatuur is van Bosch en van Miele, dus van goede kwaliteit. In de woonkamer ligt een tegelvloer met ‘houtlook’, een zeer duurzame vloer die makkelijk schoon te houden en krasbestendig is. Verder een fraaie tv-meubel met stenen achterwand en ingebouwde verlichting.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. De slaapkamers zijn qua afwerking vergelijkbaar en qua formaat wat verschillend van elkaar. Met name de ouderslaapkamer is royaal van formaat en beschikt tevens over een airco installatie. Alle kamers hebben voldoende lichtinval en over de gehele verdieping (m.u.v. badkamer) ligt dezelfde laminaatvloer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, toilet, wastafel en zowel mechanische als natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Grote zolderverdieping met veel hoogte. Deze ruimte kan meerdere doeleinden bieden en biedt plaats aan de opstelling Cv-installatie (Atag 2014), ventilatie box en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Verder een dakraam voor de nodige lichtinval.

Buitengebeuren
Volledig verharde achtertuin met enkele borders met palmbomen en veel ochtendzon. Fijne overkapping waar met veel privacy gezeten kan worden. Verder een waterkraantje met putje en een houten berging met elektra welke plaats biedt voor opslag en het stallen van fietsen. De woning is vrij achterom bereikbaar via een brandgang.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!