Helaas, dit pand is verkocht

5531 BH Bladel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage/berging, overkapping en carport gelegen op een perceel van circa 402 m2.

Vrijstaand woonhuis met garage/berging, overkapping en carport gelegen op een perceel van circa 402 m2 nabij het centrum van Bladel aan de Europalaan 8 te Bladel. Deze woning ligt in directe nabijheid van de Floriaan en op loopafstand van de markt en winkelgebied. De woning beschikt over 5 slaapkamers waarvan er één op de begane grond gelegen is. Er zijn twee inritten waardoor er voldoende parkeergelegenheid is, denk bijvoorbeeld aan het stallen van een camper/caravan op eigen perceel!!

Kenmerken
• Woonoppervlakte 107 m2
• Inhoud 390m3
• Perceeloppervlakte 402 m2
• Bouwjaar 1963
• 5 slaapkamers, 1 badkamer
• Ligging: nabij centrum, (zorg)voorzieningen en uitvalswegen
• Betonnen en houten vloeren
• Houten kozijnen en grotendeels dubbelzijdige beglazing
• Fraaie radiator ombouwen
• Aan de achterzijde van het perceel wordt een perceel bouwgrond verkocht welke gelijktijdig te koop komt.

Onderstaand treft u een korte omschrijving van de indeling het object.

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met meterkast (5 groepen), toilet (hangend toilet, halfhoog betegeld). De hal biedt toegang tot de eerste verdieping en tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer is licht en knus. Vanuit 3 zijden komt licht binnen door de 3 grote raampartijen. Een traditionele schouw geeft een gezellige uitstraling. Verder is er een semi-open verbinding met de keuken.
De keuken is een echte woonkeuken met ruimte om te eten en een grote raampartij welke uitzicht geeft over de achtertuin. Er is een rechte keukenopstelling met boven en onderkastjes en als inbouwapparatuur een 4-pits gasstel en afzuigkap. Daarnaast is er een dubbele RVS spoelbak aanwezig. Vanuit de keuken betreedt u de badkamer met ligbad, douche en badmeubel. In de badkamer is natuurlijke ventilatie en ontluchting mogelijk en er is een lichtkoepel geplaatst. Aansluitend aan de badkamer treft u vervolgens een slaapkamer van prima formaat met een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
De eerste verdiepingsvloer is van beton en de overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers. Qua afwerking treffen we op deze verdieping wanden van granol en behang, vloeren van verschillende soorten tapijt en linoleum en plafonds van hout.
De 4 slaapkamers zijn verschillend qua formaat waarvan er 2 van prima formaat zijn 2 wat kleiner. Eén van de slaapkamers beschikt over een vaste kast, en één over een wastafel. De twee kamers aan de achterzijde van de woning beschikken over draai-/kiepramen met dubbelzijdige beglazing en de andere twee hebben enkelzijdige beglazing.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met een stahoogte van 1.70m.

Buitengebeuren
Perceel mooi rondom de woning gelegen, dubbele vrije achterom, dubbele inrit, diverse bijgebouwen zoals een verwarmde garage/berging welke gesplitst is in 2 ruimten. Aan de zijkant van het perceel is een extra inrit gecreëerd met carport. Hier zou eventueel ook een garage kunnen staan of deze zou prima dienst kunnen doen voor het stallen van een camper/caravan op eigen terrein. In de carport is tevens de CV-ruimte met opstelling Nefit ketel uit 2006.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!